Exposición en Barcelona, España

Els ulls de la Model

Dónde:
Centre Cívic Urgell / Comte d'Urgell / Barcelona, España
Cuándo:
10 ene de 2019 - 07 feb de 2019
Inauguración:
10 ene de 2019 / 19:30h
Horario:
De Lunes a Sabado de 10h a 13h y de 16:30 a 20h
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Descripción de la Exposición
Àlbums il·lustrats del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració, Escola d’Art La Industrial Els ulls de la model és una mirada personal a la presó Model de Barcelona, interpretada des de la singularitat de cada autor. Un punt de partida comú que ha estimulat idees narratives en histories reals o de ficció. Són 15 àlbums il·lustrats que en el curs 2017-18 van presentar els alumnes de l’Escola d’Art La Industrial de Barcelona com a projecte final dels seus estudis d’il·lustració. El Cicle Formatiu de Grau Superior en Il·lustració s’imparteix a la nostra escola des del 2011. Encapçalat per professors de diferents disciplines, ofereix als seus alumnes la possibilitat d’endinsar-se en la il·lustració, entesa com una eina per a la creació d’imatges comunicatives des de registres que potencien una mirada personal i expressiva. Es faciliten, al mateix temps, les eines que milloraran destreses i habilitats en tècniques tradicionals i mitjans digitals, la comprensió ... analítica del dibuix i la interpretació singular de la idea narrativa. *Aquesta activitat forma part del cicle Memòria històrica: llibertat, exili, presó Alumnes participants: Mariona Rodríguez, Mireia Ocaña, Marina Granados, Pilar Alonso, Oriol Orellana, Mireia Castellví, Roser Piris, Patricia Pérez, David Allué, Raquel Galobart, Kimberly Duarte, Adriana González, Irene López, Carlota Blanco, Carmen Carreño

 

 

Entrada actualizada el el 07 ene de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.