Exposición en Sant Carles de la Ràpita, Tarragona, España

Emmirallar

Dónde:
Platja del Trabucador / Platja del Trabucador / Sant Carles de la Ràpita, Tarragona, España
Cuándo:
Desde 04 jul de 2015
Inauguración:
04 jul de 2015 / 20:00
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Lo projecte guanyador del concurs XYZ 2015 se presenta este dissabte dia 4 de juliol a l'espai natural del Trabucador. XYZ 2015, la segona edició de la convocatòria d'intervencions efímeres a l'espai públic o natural de les Terres de l'Ebre, se va tancar el 8 de juny després de les votacions (presencials i online) per triar quin projecte, dels quatre finalistes, mereixia ser instal·lat a la Platja del Trabucador. D'aquestes votacions, i amb un 36% dels vots, va resultar guanyador el projecte"Emmirallar", de Jordi Luengo (Tarragona, 1966) i Teresa Martín (Madrid, 1971): la instal·lació enmig del braç del Trabucador d'un gran marc de 4,5 X 2,5 metres, amb 112 espills i una ròtula que els permetrà girar 360º, amb la intenció de capturar el diàleg i reflex de les dos mars (la mar oberta i la mar de la Badia dels Alfacs), i que sigue el mateix paisatge qui es reconfigure ... i autoretrate a través dels seus propis reflexos. Lo dissabte 4 de juliol, a les 20:00, se presentarà al públic la instal·lació final, a la mateixa platja (tot i ser al final del dia recomanem tindre cura del sol), en un horari que farà possible, si les condicions meteorològiques ho permeten, reflectir les dos llums que delimiten la fina línia que separa les dos mars.

 

 

Entrada actualizada el el 29 jun de 2015

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.