Exposición en L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

En algún lugar del mundo

Dónde:
TPK Art i Pensament Contemporani / Av. Josep Tarradellas i Joan, 44 / L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
14 mar de 2024 - 12 abr de 2024
Inauguración:
14 mar de 2024 / 19 h.
Artistas participantes:
Correo electrónico:
pkonline@tpkonline.com
Descripción de la Exposición
'En algún lugar del mundo' Una exposició d'Andrés Cobo Aforismes pictòrics o explorant l'univers interior de l'inefable. Explorar l'inexplicable per a connectar amb una realitat a través de l'art. Les pintures són un diàleg entre l'existència i silenci profund de l'interior. El projecte és d'una ambició pessimista; com pintar les visions del subconscient col·lectiu, fer visible l'invisible, fer poesia amb les imatges. ----------------- Per Andrés Cobo, les pintures són un diàleg entre l'existència i el silenci profund de l'interior. Un realisme (simbòlic i oníric) que es destaca per la seva capacitat per a evocar mons imaginaris, paisatges imaginaris, on la realitat es fusiona amb l'essència dels somnis i on la poesia es converteix en una filosofia pictòrica. Un llenguatge simbòlic dirigit al subconscient. Els paisatges es caracteritzen per representar escenes que podrien ser reals, però que estan imbuïdes en una atmosfera d'ensomni, donant l'oportunitat de submergir-se en mons alternatius, intentant entendre la realitat des d'una ... altra realitat. Explorar l'inexplicable per a connectar amb una realitat a través de l'art. Una paleta de buit on el dibuix se submergeix en l'absència, desafiant la ment de l'espectador per a trobar un significat en el no-res, els dibuixos del silenci, una sèrie de dibuixos sobre aquest tema. En el llenç de la vida, cada paisatge és el reflex de la paleta de les nostres emocions. Alguns quadres tenen el seu origen en la Panspermia (Passejant per l'Univers o el primer immigrant) Intentar pintar el principi de tot, des del nostre present. Només coneixem el passat des del nostre present. Treballar en direcció d'una consciència útil. En temps de soroll podem parlar de silenci, on la consciència útil es tradueix en una crítica contínua de la realitat. El projecte és d'una ambició pessimista; com pintar les visions del subconscient col·lectiu, fer visible l'invisible, fer poesia amb les imatges. La constant referència a les ombres és una obsessió metafísica de la cerca de coneixement a través de l'observació; hi ha més enigmes en una ombra que en les religions del món. Una ombra és com una evocació religiosa sense creure en res. Andrés Cobo Tomelloso (1960). Ha exposat individualment en diverses galeries a Barcelona, Madrid, Tarragona, Saragossa, Roma, Amsterdam, Dinamarca, etc. i ha participat en Biennals i en Fires com a Arc, i col·lectives en l'estat espanyol i en diversos països Europeus (França, Bèlgica, Dinamarca, Itàlia, etc.) Membre fundador del col·lectiu artístic La XINA ART. Editor del facsímil artístic; EN ELS NÚVOLS, (1990). Té publicats diversos llibres de poesia; L'arbre dels mussols (1985) i De la lentitud de les coses i altres velocitats intemporals (1990). Viu i treballa a Barcelona.

 

 

Entrada actualizada el el 19 mar de 2024

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones