Exposición en Mataró, Barcelona, España

En proceso

Dónde:
La Destil·leria Espai Cultural / Camí Ral, 282 - 284 / Mataró, Barcelona, España
Cuándo:
20 feb de 2021 - 24 mar de 2021
Inauguración:
20 feb de 2021
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Aquesta exposició pretén mostrar el procés creatiu de l'artista Alberto Romero. Els quadres sobre una paret només mostren en una certa manera la cúspide d'un camí deixant per a la intimitat de l'estudi i, en una certa proporció, sota la pell del quadre, tot el tràfec que aquest recorregut ha anat deixant en el creador i en la pròpia obra. Aquesta exposició pretén acostar tot aquest camí a l'espectador, portant el procés creatiu a la sala de La Galeria. En ella es podrà contemplar tant quadres acabats, com en procés, esbossos, utensilis i altre mobiliari que ajudin a la contextualització de l'obra. Com a complement es generaran dues activitats: Una formarà part de la mateixa exposició; hi haurà una natura morta disposada sobre la taula del pintor, que Alberto Romero pintarà durant el transcurs de l'exposició, deixant la possibilitat al fet que qualsevol espectador pugui intervenir en el quadre. L'altra activitat serà l'inici d'aquest ... mateix quadre on Alberto Romero donarà una breu xerrada sobre com comença les seves obres, els seus interessos i objectius sobre aquestes. El 27 de febrer a les 11 h. Cal reservar plaça a info@destilleria.com. *Recorda que per tal de poder controlar l'aforament, és imprescindible reservar plaça.

 

 

Entrada actualizada el el 03 feb de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!