Residencia en Barcelona, España

En Residència. Creadors als instituts de Barcelona. Convocatòria per al curs 2017-2018

Cuándo:
01 may de 2017 - 17 may de 2017
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 17-05-2017
Dirigido a:
Artistas
Bases de publicación:
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
El projecte EN RESiDÈNCiA, que recentment ha estat guardonat als premis ACCA 2016 (Associació Catalana de Crítics d'Art) amb el premi d’Educació, comença durant aquest mes de maig les representacions de la vuitena edició, alhora que obre la convocatòria per a la novena edició que tindrà lloc durant el curs 2017-2018 . EN RESiDÈNCiA està impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona juntament amb el Consorci d’Educació, i vincula la creació contemporània i els seus processos amb el context educatiu, tot posant en contacte els artistes amb l’alumnat i el professorat d’un centre educatiu, amb l’objectiu que siguin subjectes actius del procés de creació, compartint totes les fases d’aquest. Oberta la convocatòria per als instituts interessats en participar a EN RESiDÈNCiA 2017-2018, fins el 17 de maig • En aquesta novena edició s’amplia fins a quinze el nombre de residències a realitzar en centres educatius d’educació secundària. • EN ... RESiDÈNCiA es vincula a Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO. • El Museu del Disseny, la Central del Circ i l’Antic Teatre s’incorporen de forma estructural al programa. Des de 2012, els centres educatius participants són seleccionats per mitjà de convocatòria pública dirigida a tots els instituts públics de secundària de la ciutat. Integren la comissió de selecció un membre de la Inspecció Educativa, dues persones designades pel Consorci d’Educació de Barcelona, dues persones designades per l’Institut de Cultura de Barcelona i dues persones designades pel Consell de la Cultura de Barcelona. Els llenguatges artístics que es contemplen són: les arts visuals i plàstiques, el disseny, la creació en arts escèniques (dramatúrgia, dansa, performance, circ) i la creació musical. La vinculació del Museu del Disseny, la Central del Circ i l’Antic Teatre a EN RESiDÈNCiA contribuirà a incrementar la diversitat del programa i dels seus equips de mediació. En sincronia amb la recent designació de Barcelona com a Ciutat de la Literatura UNESCO, i d’acord amb la trajectòria de compromís d’EN RESiDÈNCiA amb la hibridació de llenguatges, es vetllarà per la vinculació d’un mínim de quatre residències amb el context de la creació literària.

 

 

Entrada actualizada el el 08 may de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 21 mar de 2024

Galería Elvira González / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
17 feb de 2024 - 06 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios