Exposición en Argentona, Barcelona, España

Erik Schmitz. Essència

Dónde:
Museu del Cantir de Argentona / Plaza de la Iglesia, 9 / Argentona, Barcelona, España
Cuándo:
08 ene de 2021 - 21 feb de 2021
Inauguración:
08 ene de 2021 / 19:00
Horario:
Dimarts a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h - Dissabtes d'11 a 14h i de 17 a 20h - Diumenges i festius d'11 a 14h
Precio:
Entrada gratuita
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web  Twitter 
Teléfonos:
+34937972152
Correo electrónico:
fina@museucantir.org
Descripción de la Exposición
Erik Schmitz presenta en exclusiva, en el Museu del Càntir, obra creada expressament per a l'ocasió. Nascut a Alemanya i crescut a les Terres de Ponent. Utilitza l’art com a mitjà per comunicar-se i manifestar pensaments. Concep la creativitat com una via intuïtiva, subtil i suggeridora entre l’artista i l’espectador-receptor. L’interessa el concepte però la seva prioritat és que l’observador rebi i s’identifiqui amb l’obra. És per això que els protagonistes de les seves creacions són la figura humana i animal, la vegetació, el paisatge i la geografia. A través de la temàtica, el contrast i el gran format pretén trencar amb la quotidianitat, les rutines contemporànies i els estigmes establerts. Busca també oferir un respir que pugui donar lloc a la reflexió i que aquest doni pas a una millor convivència. L’exposició que es presenta al Museu del Càntir és una exclusiva, fruit del procés creatiu de l’artista en els darrers anys. L’essència és ... el principi, la causa i el convit a una reflexió personal, autoreflexió que ens porta a entendre la societat com un tot, la forma i la varietat dins d’aquesta. L’exposició engloba, d’una banda, una mostra del recorregut de l’artista en els darrers anys, camí que li ha servit per arribar a la seva essència. D’altra banda, presenta noves creacions que indaguen en el concepte de l’exposició i que han estat creades especialment per a aquesta ocasió. Llicenciat en Belles Arts per la UB el 2016 a Barcelona, es va especialitzar principalment en escultura; però durant els seus estudis a la UNAM, a Ciutat de Mèxic, també va aprendre les tècniques del gravat i l’estampació. El 2020 finalitza els seus estudis com a Tècnic superior d’Escultura aplicada a l’espectacle i en Projectes i direcció d’obres de decoració. Realitza obres per a l’espai públic i participa en nombrosos festivals d’art i exposicions col·lectives arreu de la província de Lleida, Catalunya i Espanya.

 

 
Imágenes de la Exposición
Erik Schmitz

Entrada actualizada el el 21 dic de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones