Exposición en Vic, Barcelona, España

Estèsia en Vich

Dónde:
Temple Roma / Carrer Pare Xifre s/n / Vic, Barcelona, España
Cuándo:
04 sep de 2020 - 11 oct de 2020
Inauguración:
04 sep de 2020 / 19h
Horario:
lunes cerrado de martes a sábado de 11 a 13 h y domingos de 18 a 20 h
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Teléfonos:
678701098
Correo electrónico:
info@estesia.eu
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
Estèsia presenta: Estèsia Data: 4 de setembre de 2020 Hora: 19 hrs Lloc: Temple Romà, Carrer del Pare Xifré, 2, 08500 Vic, Barcelona. 1a Exposició ESTÈSIA a Temple Romà de Vic Pintura, fotografia, dibuix, escultura i QR (QR/Art), el Temple Romà acollirà, a partir del 4 de setembre, la mostra d’aquest col·lectiu d’artistes abstractes, que es podrà visitar fins el dia 14 d’octubre. L’objectiu dels artistes és impulsar les diferents manifestacions artístiques, mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general, compartir i inspirar. Sensibilitat, capacitat de sentir o percebre el que ens envolta, Estèsia. Aquesta col·lectiva de 10 artistes, amb seu al transformant barri del Poblenou de Barcelona, ofereix mirades actuals i personals, lliures de limitacions, alterant i alliberant colors, explorant amb materials, textures, formes i conceptes, incloent també elements representatius de l’evolució tecnològica i social actual. Anna Torres / Carme Simó / Chikao / Claudio Rojas / Eva718 / ... Juan Niubó / Nick Bedford / Mónica Reche / Rosa Atzur / Xefo Guasch Com a convidat especial Josep M. Camí Experimentació i expressió creativa. Els artistes ofereixen una mostra de retrats del que senten i pensen, comparteixen les seves emocions i sensacions, plasmades en un teixit, en fusta, en diversos materials, formes i colors, expressant emocions, expressant idees. Mirades abstractes de reflexions, i sentiments; pinzellades que parlen, colors que inspiren i alerten, línies que ofereixen i exploren espais, calidesa de mirades interiors, sovint distorsionades i no reconegudes per a qui observa, ànimes d’artistes que transfereixen sensacions i sentiments a través de la seva obra, aire d’art, de cultura, d’actualitat, de filosofia, de dubte, il·lusió, somni, de fantasia, de distorsió i exploració. Estèsia presenta i comparteix la màgia de l’art abstracte com a mitjà permissiu de més possibilitats d'expressió, d’opcions per a l’experimentació en la transmissió de conceptes i emocions, un territori il·limitat per a crear i provocar sensacions. -estèsia, del grec, sentir.

 

 

Entrada actualizada el el 29 ago de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu ficha o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Promociones arteinformado
Exposición Online
Exposición
22 jul de 2021 - 23 ene de 2022

LABoral Centro de Arte y Creación Industrial / Gijón, Asturias, España

Premio
08 jun de 2021 - 10 sep de 2021

Madrid, España

Formación
22 oct de 2021 - 23 oct de 2021

CAAC - Centro Andaluz de Arte Contemporáneo / Sevilla, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones