Exposición en L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Feedback. 2022

Dónde:
TePeKaLe - TPK Art i Pensament Contemporani / Av. Josep Tarradellas i Joan, 44 / L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
14 nov de 2023 - 24 nov de 2023
Inauguración:
14 nov de 2023 / 18 h.
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
El 14 de novembre inaugurem a les 18h la projecció audiovisual "Feedback. 2022" de Simona Žemaitytė dins del FESTIVAL LOOP 2023. La peça comparteix l'arxiu de vídeo personal de Saulius Čemolonskas (1964-2017), artista sonor de l'escena musical experimental londinenca, explica històries de migració i reflecteix el gran optimisme del canvi de segle. Saulius va passar anys al Regne Unit sent "apàtrida". Els seus conflictes socials es revelen mitjançant un mapa de connexions amb altres artistes, entre ells la seva estreta col·laboradora, Laure Prouvost. Als anys 90, Saulius era un DJ de Kaunas que va escapar de l'URSS, via Israel, amb documents falsos. També va ser una figura a l'ombra a la fundació de la primera emissora de ràdio per internet de la història, last.fm, melòman, col·leccionista de vinils i col·laborador d'alguns dels artistes més famosos de Londres. Després de la seva mort el 2017, Saulius va deixar hores de material filmat amb ... registres de la seva vida quotidiana i experiments creatius. La primera versió de "Feedback" va ser creada per al Centre d'Art Contemporani de Vilnius 2019. La durada de la pel·lícula va ser de 1:15:44. Més tard, el 2022 edició especial i més curt (20: 43) de la pel·lícula de vídeo va ser refet per a l'Oberhausen (Alemanya) Festival de Cinema. Simona Žemaitytė Simona Žemaitytė (1984) és una artista i cineasta lituana. La seva obra va ser premiada a la 15a Triennal de Gravat de Tallinn i nominada al Sheffield Doc Fest. Ha exposat internacionalment, entre altres llocs, a Oberhausen, 13a Biennal de Kaunas; Centrala Birmingham, Kasa Gallery Istanbul; Galata Perform Istanbul; BAFTA, RichMix, Londres, CAC Lituània; Galeries Vartai, Malonioji i Kaire-Desine a Vílnius; Riga Cinema Shorts; exposició itinerant CreArte a Pardubice, Linz, Gènova. Recentment (abril del 2024) va defensar la seva tesi doctoral a l'Acadèmia de les Arts de Vílnius. Imparteix classes a l'Acadèmia d'Art de Vilnius. Viu i treballa a Londres i Nàpols.

 

 

Entrada actualizada el el 15 nov de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
18 oct de 2023 - 31 ene de 2024

Sant Pere de Vilamajor, Barcelona, España

Exposición
30 nov de 2023 - 02 jun de 2024

Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) / Valencia, España

Formación
Exposición Online
22 sep de 2023 - 28 ene de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones