Exposición en L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Feedback. 2022

Dónde:
TPK Art i Pensament Contemporani / Av. Josep Tarradellas i Joan, 44 / L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
14 nov de 2023 - 24 nov de 2023
Inauguración:
14 nov de 2023 / 18 h.
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
El 14 de novembre inaugurem a les 18h la projecció audiovisual "Feedback. 2022" de Simona Žemaitytė dins del FESTIVAL LOOP 2023. La peça comparteix l'arxiu de vídeo personal de Saulius Čemolonskas (1964-2017), artista sonor de l'escena musical experimental londinenca, explica històries de migració i reflecteix el gran optimisme del canvi de segle. Saulius va passar anys al Regne Unit sent "apàtrida". Els seus conflictes socials es revelen mitjançant un mapa de connexions amb altres artistes, entre ells la seva estreta col·laboradora, Laure Prouvost. Als anys 90, Saulius era un DJ de Kaunas que va escapar de l'URSS, via Israel, amb documents falsos. També va ser una figura a l'ombra a la fundació de la primera emissora de ràdio per internet de la història, last.fm, melòman, col·leccionista de vinils i col·laborador d'alguns dels artistes més famosos de Londres. Després de la seva mort el 2017, Saulius va deixar hores de material filmat amb ... registres de la seva vida quotidiana i experiments creatius. La primera versió de "Feedback" va ser creada per al Centre d'Art Contemporani de Vilnius 2019. La durada de la pel·lícula va ser de 1:15:44. Més tard, el 2022 edició especial i més curt (20: 43) de la pel·lícula de vídeo va ser refet per a l'Oberhausen (Alemanya) Festival de Cinema. Simona Žemaitytė Simona Žemaitytė (1984) és una artista i cineasta lituana. La seva obra va ser premiada a la 15a Triennal de Gravat de Tallinn i nominada al Sheffield Doc Fest. Ha exposat internacionalment, entre altres llocs, a Oberhausen, 13a Biennal de Kaunas; Centrala Birmingham, Kasa Gallery Istanbul; Galata Perform Istanbul; BAFTA, RichMix, Londres, CAC Lituània; Galeries Vartai, Malonioji i Kaire-Desine a Vílnius; Riga Cinema Shorts; exposició itinerant CreArte a Pardubice, Linz, Gènova. Recentment (abril del 2024) va defensar la seva tesi doctoral a l'Acadèmia de les Arts de Vílnius. Imparteix classes a l'Acadèmia d'Art de Vilnius. Viu i treballa a Londres i Nàpols.

 

 

Entrada actualizada el el 15 nov de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones