Concurso en Carrícola, Valencia, España

Festiart-Biodivers IV

Premios / Dotación:
Lista de ganadores
Cuándo:
15 sep de 2023 - 22 sep de 2023
Dónde:
Carrícola, Valencia, España
Inscripción:
Cerrada desde 22-09-2023
Dirigido a:
Artistas
Organizada por:
Bases de publicación:
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
L’Ajuntament de Carrícola promou, al 2023, la IV convocatòria del Biodivers. Com en anteriors edicions, considerem prioritari, preservar l’essència de la iniciativa, que no és altra que promoure, mitjançant l’art, la posada en valor del patrimoni i de l’entorn natural que ens acull, així com d’altres maneres de ser i viure en comunitat. L’edició de 2023 se centra en el recorregut de la Ruta dels Camins de l’Aigua (Barranc d’At, Gatell i Arcades) axi com en les seues àrees recreatives. Es tracta d’un entorn d’enorme valor paisatgístic que conserva sistemes d’arquitectura hidràulica de més de tres segles d’antiguitat. Amb l’entusiasme que ens caracteritza, vos emplacem a participar amb la presentació d’una proposta d’intervenció. Termini de presentació de projectes: divendres 22 de setembre de 2023 Descripició detallada de la intervenció, així com dels materials a emprar Dimensions del projecte amb esbossos, fotografies, o els mitjans que es considere, que permeten visualitzar la intervenció en l’entorn per ... al qual s’ha concebut Motivació de la intervenció Pressupost amb el cost de l’obra final, incloent-hi els possibles honoraris, desglossant a part si hi hagueren despestes de instal·lació o muntatge de l’obra i/o transport. Dotació pressupostària. 3 obres per valor de 2000 € 3 obres per valor de 1000 € El dilluns 25 de setembre de 2023 es comunicarà la selecció dels projectes escollits. El jurado lo forman: Pedro José Altabert Martínez (Alcalde del Ajuntament de Carrícola); Leticia Fayos Bosch (Doctora en Bellas Artes, Profesora e investigadora del Departamento de Expresión Musical, Plástica y Corporal de la Universidad de Zaragoza); Alejandro Mañas García (Doctor en Bellas Artes, Profesor e investigador del Departamento de Escultura de la Universitat Politècnica de València); Irene Covaleda Vicente (Doctora en Bellas Artes, Profesora e investigadora del Área de Didáctica de la Expresión Plástica de la Universidad de Zaragoza); y Sergi Pérez Serrano (Gestor cultural). Podeu fer-nos arribar les vostres propostes, al correu electrònic biodivers2010@gmail.com, o bé, fer la presentació en persona perquè va acompanyada d’una maqueta o altre format, podeu presentar-ho presencialment a l’Ajuntament, avisant prèviament al telèfon de contacte: 686 41 29 49

 

 
Imágenes del Premio
Cartel

Entrada actualizada el el 29 nov de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios