Exposición en Girona, España

Fets/Facts

Dónde:
Bòlit, Centre d’Art Contemporani / Plaça Pou Rodó, 7-9 / Girona, España
Cuándo:
20 nov de 2020 - 31 ene de 2021
Inauguración:
20 nov de 2020
Horario:
Martes y miércoles de 10 a 14h, jueves y viernes de 10 a 14h y de 17 a 19h. Sábados de 11 a 14h y de 17 a 19h y Domingos de 11 a 14h
Precio:
Entrada gratuita
Comisariada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Teléfonos:
972427627
Correo electrónico:
info@bolit.cat
Descripción de la Exposición
Enric Ansesa és un dels referents de l'art català contemporani. Amb una obra que el situa al marge de la majoria de companys de professió, aquest gironí de soca-rel va abraçar el negre i l'abstracció a mitjans dels anys setanta i no ha parat fins a convertir-los en senyal identitari del seu treball. Una trajectòria de més de cinc dècades al món de les arts que la producció en xarxa dels principals espais expositius de la nostra ciutat ens ha permès presentar de manera global. Dins d'aquest reconeixement conjunt, el Bòlit Centre d'Art Contemporani presenta la darrera instal·lació, un dels terrenys habituals d'aquest creador, entorn a uns FETS / FACTS, que al ser presentats de manera conjunta ens formulen una realitat gairebé distòpica. El control cada vegada més gran que tenen de nosaltres les grans corporacions i els governs mitjançant les noves tecnologies, la repressió policial com a resposta als intents ... democratitzadors de les minories, o la tragèdia d'haver de fugir de casa teva sense cap altre horitzó a la vista que la plena incertesa, conformen tres de les xacres que ens arriben diàriament a través dels nostres canals de comunicació, i que ni tan sols una pandèmia omnipresent a tots els mitjans es capaç d'amagar-nos. L'artista, com a observador incansable que sempre és, sovint aconsegueix avançar-se al seu temps, i és amb aquesta perspectiva que l'Ansesa ens convida a una reflexió serena entorn al que pot esdevenir. Un món que no es troba gaire llunyà, i que sembla oblidar-se de la visió com a espècie, més enllà de fronteres i continents, que ens cal per aconseguir començar a canviar el nostre paradigma.

 

 

Entrada actualizada el el 20 nov de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones