Exposición en Vilanova i la Geltrú, Barcelona, España

Fragments seleccionats. Racons escollits

Dónde:
Centre d'Art Contemporani La Sala / Joaquim Mir, 12 / Vilanova i la Geltrú, Barcelona, España
Cuándo:
26 mar de 2021 - 16 may de 2021
Inauguración:
26 mar de 2021
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
Exposició col·lectiva que agrupa a 21 creadors que treballen diferents disciplines artístiques, amb l’objectiu d’apropar-les i donar-les a conèixer – com són la joieria, la ceràmica, el tèxtil, la pintura i l’escultura, així com les seves tècniques. Una àmplia diversitat d’estils i tècniques a partir de peces originals i creades pròpiament per a aquesta exposició, en la que cada artista experimentarà amb nous formats, nous materials, nous colors amb l’objectiu d’estimular la creació. Les propostes d’artistes ja consolidats conviuran amb els treballs de tres artistes locals emergents. El projecte vol donar visibilitat a aquestes arts i alhora també fer visible el treball dels creadors locals emergents. L’exposició és un projecte coordinat pel comissari i artista Melcior Martí i el Centre d’Art Contemporani La Sala. Artistes participants en l’exposició: Albert Llobet Ascaso, Assumpció Espada, Barbaformosa, Carol Fleischman, Elisabet Sánchez Díaz, Eva Blanes, Félix Lozal, Francesca Piñol Torrent, Francesca Poza, Isona Ten, Kima Guitart, Laia Adsuara ... Nadeu, Laura Surroca Vilarnau, Melcior Martí, Pamela Pérez, Patrícia Aguiló Bestard, Patricia Hugues, Teresa Casanovas, Teresa Rosa Aguayo, Victòria Rabal Merola, Ximena Pérez Grobet. Comissari: Melcior Martí Exposició organitzada i produïda per l’AFAD (Associació d’Artistes i Artesans del Foment de les Arts i el Disseny) i La Sala.

 

 

Entrada actualizada el el 05 abr de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus fichas.