Exposición en Torroella de Montgrí, Girona, España

Immram

Dónde:
Can Quintana - Museu de la Mediterránia / Carrer d Ullà, 31 / Torroella de Montgrí, Girona, España
Cuándo:
01 sep de 2021 - 29 sep de 2021
Inauguración:
01 sep de 2021
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
"Immram" és el terme que s’utilitza en gaèlic antic per designar el concepte de viatge. També dóna nom a un tipus de relat de la literatura irlandesa on la religió antiga esquitxa la nova fe i com succeeix en altres latituds, un heroi emprèn un viatge a l'altre món, situat en aquest cas a les illes més occidentals d'Irlanda. El meu projecte és un viatge a aquest altre món, al meu altre món, un viatge on conflueixen el passat i el present, la veritat i la ficció, el paganisme i el cristianisme. És el meu viatge d'hivern a una illa antiga i hostil a l'oest d'Irlanda on tota creença es fa permeable. És la fragilitat de l'ésser humà davant la natura. BIOGRAFÍA De naturalesa curiosa, autodidacta, marxo de casa de ben jove per assentar-se per un temps en llocs que bateguen de manera semblant, en ciutats que d’alguna manera simbolitzen l'abraçada, sovint esquívola, ... d'intensitats diverses, entre dues maneres de veure el món. Berlín, Venècia, Moscou, Kíev. En aquest gresol de cultures no neixen, però sí que comencen a forjar-se dues de les meves grans passions: la fotografia i la pintura. Mentrestant, finalitzo els meus estudis de Traducció i Interpretació a l'UAB i treballo com a gestora cultural a Kíev. De nou a casa en 2008 assisteixo de manera irregular a diferents tallers de fotografia i pintura. El meu naixement com a fotògrafa, que no pas la meva consciència com a tal, podria fixar-se a Kíev (2004-2008). És allà on compro la meva primera rèflex i on brolla la meva mirada, segurament propiciada per la diferència cultural i per la soledat que m’acompanya els primers mesos freds i foscos en aquella ciutat. Allà aprenc a observar amb lentitud. Amb els anys aprendria a mirar cap endins alhora que la meva fotografia esdevindria cada cop més introspectiva, més ambigua i fosca amb petits lapses d’explosió de color. M’agrada la fotografia juganera que convida a l’endevinalla i a la multiplicitat de significats. Si bé mai no he deixat de fer fotos, la meva construcció com a fotògrafa seria un procés llarg que no desclouria fins a la calma indefugible i trista del 2020, sens dubte un període d’inflexió per a tots. És en aquell moment que el material acumulat al llarg de quinze anys cristal·litza en diversos projectes i en una pàgina web. També aparec a les xarxes per primer cop com a fotògrafa.

 

 

Entrada actualizada el el 03 sep de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 21 mar de 2024

Galería Elvira González / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
08 feb de 2024 - 09 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones