Exposición en Tarragona, España

Ivan Forcadell. La coentor

Dónde:
Les Golfes de Casa Canals / C/ d'en Granada, 11 / Tarragona, España
Cuándo:
11 jun de 2022 - 11 sep de 2022
Inauguración:
11 jun de 2022 / 12:30
Precio:
Entrada gratuita
Comisariada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Correo electrónico:
info@medol.cat
Descripción de la Exposición
Ivan Forcadell (Alcanar, 1993) és un artista multidisciplinari centrat en la pintura, l’escultura i la instal·lació. Amb una actitud desenfadada i sense fórmules forçades, l'artista entrecreua narratives de la seva infància en el camp del sud de Catalunya, el folklore i la ironia, amb una intensa càrrega rural i rústica que s’entreteixeix de costums i vides de poble. Un univers molt identificable, excèntric, vital i replet d'una meravellosa paleta de colors que desborda explosivitat. Amb una important presència en galeries comercials i fires internacionals, aterra al centre d’art de la seva província per presentar la seva primera exposició individual de gran format. Un pagès que ocupa un lloc, un lloc que ocupa un pagès... Ens situem en un lloc burgès, lluent. Ocupar un lloc així com a pagès que per casualitat genera art és més que un posicionament subversiu polític: n’és un de creatiu. La darrera planta de la Casa Canals, una ... planta que podria haver allotjat objectes servicials, i cossos servicials, allotja en aquesta ocasió una habitació de pagès, un cos suposadament igual de servicial, un cos que produeix per altri... La burgesia que habitava la Casa Canals potser mai no havia visitat aquella planta, convivien amb un món paral·lel, un món ocult, ignorat, “inferior” al seu... Forcadell —basant-se en la seva pròpia família com a referent proper de la pagesia— mostra amb fervor aquest món, on brollen les tempestes, les inundacions, la màgia quotidiana, les verdures que sostenen la vida; una cambra insospitada, un llit místic, unes rauxes eròtiques, unes parets imaginades, un folklore molt viu.

 

 
Imágenes de la Exposición
Ivan Forcadell. La coentor

Entrada actualizada el el 06 jun de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.