Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Jordi Lara. Literatura expandida

Dónde:
Centre d'Art Maristany / Carrer d'Àngel Guimerà, 2 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
18 may de 2017 - 17 jun de 2017
Inauguración:
18 may de 2017 / 19:30
Horario:
De lunes a viernes de 10 a 13:30 y de 17 a 21 h. Sabados de 11 a 14 y de 17 a 20:30 h. Domingos y festivos cerrado
Precio:
Entrada gratuita
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Correo electrónico:
maristany@santcugat.cat
Documentos relacionados:
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
Llegir és visionar somnis; escriure, en bona part, també. Hi ha les imatges que l’escriptor traginava abans d’escriure, les que basteix el lector durant la lectura, les imatges que perduren després. Són imatges que pensen, rondinen, es regiren en la seva dinamita creativa. I ho fan en un terreny primigeni a tot llenguatge realitzat, als llimbs polivalents de la creació, per dir-nos que totes les arts són metàfora de les altres arts. Aquesta videoexposició indaga en la manera com les imatges es troben al pinyol del fet literari més enllà de l’adaptació cinematogràfica convencional d’un text. Així, la càmera esdevé el bloc de notes de l’escriptor, la requesta d’espais i personatges, allò no dit. Les imatges esclaten per engendrar una literatura expandida. Exposició dins el programa del festival LOOP Barcelona Activitats complementàries: Dijous 25 de maig, a les 19:30 h XERRADA. “Conduir de Nit”, a càrrec de Jordi Lara Una conversa amb Jordi Lara amb motiu ... de l’exposició. Dimarts 30 de maig, a les 19:30 h XERRADA. “Literatura expandida”, a càrrec de Jordi Carrión. Jordi Carrión (Tarragona, 1976) és un escriptor i crític literari català vinculat al moviment Afterpop. Tot i néixer a Tarragona, ha passat bona part de la seva vida entre Mataró i Barcelona. Ha viscut també a Argentina i als Estats Units. Llicenciat i doctor en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, hi fa classes de literatura contemporània i d'escriptura creativa. També ha impartit cursos d'escriptura a l'Ateneu Barcelonès hi ha treballat per les revistes Lateral i Quimera. Ha publicat crítica cultural als diaris Avui, Abc, Clarín, Perfil i La Vanguardia. Dissabte 10 de juny, a les 19:00 h PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “Ventre Blanc”. Director: Jordi Lara. Amb motiu de l'exposició "Literatura expandida" d’obres audiovisuals, presentades pel Centre d’Art Maristany al Festival Loop Barcelona 2017. "Ventre blanc es una fabula cruda y sutil sobre otras formas de buscar la felicidad en la vorágine de la sociedad consumista actual. Los protagonistas, las personas reales que llevan los "capgrossos" de la ciudad catalana de Vic y su entrenador, se interpretan a si mismos en historias de ficción. (FILMAFFINITY)" 119 minuts http://www.ventreblanc.cat/ Presentació a càrrec de Francesca Prats Del 12 al 17 de juny, durant tot el dia Residència creativa de l’autor. Lara trasllada el seu estudi al centre durant la setmana. Farà “Retrats al natural”, retrats literaris traçats amb poques paraules de les persones que s’apropin i vulguin compartir una estona amb ell.

 

 

Entrada actualizada el el 19 may de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la ficha de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Promociones arteinformado
Exposición Online
22 jul de 2022 - 04 dic de 2022

Online

Exposición
21 sep de 2022 - 27 feb de 2023

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Formación
06 oct de 2022 - 30 jun de 2023

Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) / Valencia, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones