Exposición en Argentona, Barcelona, España

Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal. Cal·ligrafia Puntual

Dónde:
Museu del Cantir de Argentona / Plaza de la Iglesia, 9 / Argentona, Barcelona, España
Cuándo:
05 jul de 2019 - 08 sep de 2019
Inauguración:
05 jul de 2019 / 18:30
Horario:
Dimarts a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h / dissabtes d'11h a 14h i de 17h a 20h / diumenges i festius d'11h a 14h
Precio:
Entrada gratuita
Enlaces oficiales:
Teléfonos:
+34 93 797 21 52
Correo electrónico:
fina@museucantir.org
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
Aquesta exposició és una reflexió, una síntesi entre estructures geomètriques (cos) i lletres, números i punts (pell) que es transformen en un llenguatge reiteratiu, basat en multitud d’elements amb volum i elements escrits sobre la superfície blanca del gres o la porcellana, en la que hi prolifera un patró que es repeteix de manera simultània però cada peça és diferent, oferint un llenguatge visualment abstracte i alhora una lectura descriptiva. Per primer cop, hem iniciat en el nostre llenguatge les formes triangulars, les hem desestructurat deixant la triangulació al servei de lletres i números i al mateix temps reomplint-les de petites cal·ligrafies o de ratlles de colors, que ajuden a definir més les formes de les escultures. També hem volgut continuar amb les peces circulars, mes pròpies de la nostra expressió i mantenir els punts com element reiteratiu. El procés de creació de ... la nostra obra és fruit del treball d’equip de tots dos. La nostra metodologia de treball és: dos pensaments, més comunicació, més debat i el resultat és la materialització a quatre mans de cada obra. Intentem que les nostres obres convidin a la contemplació i a la reflexió, per tal que l’espectador pugui trobar, en la ceràmica, un llenguatge dins l’art contemporani.

 

 
Imágenes de la Exposición
Artèria Il·lustrada

Entrada actualizada el el 06 jun de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!