Exposición en Barcelona, España

La transformació sensible

Dónde:
Fabra i Coats / Sant Adrià, 20 / Barcelona, España
Cuándo:
19 jun de 2021 - 10 oct de 2021
Inauguración:
19 jun de 2021 / 11:00
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
La transformació sensible presenta diferents propostes amb què podem cohabitar la bellesa: contràriament a la idea que es tracta d’una qüestió de gust individual o d’estetitització de sistemes socials i de pensament, en aquest projecte la bellesa és entesa com a principi organitzatiu i com a força motriu de coneixement. El plaer sensual propicia el contacte entre els cossos. Aquesta és la via per la qual accedim i ens relacionem amb l’alteritat, encara que això ens faci irremeiablement dependents i, per tant, vulnerables. La bellesa és una disposició que assegura la vida en comú entre les diferents espècies, però alhora és un atemptat contra qualsevol presumpció d’independència: una vegada s’ha despertat el desig cap a l’altre, no hi ha autonomia que valgui. El conjunt de propostes produïdes per a La transformació sensible entenen la bellesa d’acord amb els desafiaments d’un món comú. Assemble Studio aborda les qualitats sensuals dels ambients com a ... principi bàsic per al desenvolupament de modes de vida; Patricia Esquivias estudia les implicacions colonials del treball artesanal i alhora evoca possibilitats relacionals alternatives; Javier Peñafiel & Rita Rakosnik estableixen correspondència postal amb agents humans i no-humans implicats en diverses lluites que es reconeixen com a productors de bellesa i de resistència política al mateix temps; Júlia Ramírez-Blanco & Paula García-Masedo exploren els modes d’autoorganització a partir de les representacions que han generat de si mateixes comunitats que habiten els marges.

 

 

Entrada actualizada el el 31 may de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus fichas.