Exposición en Valencia, España

Lehna

Dónde:
Octubre Centro de Cultura Contemporánea / Sant Ferran, 12 (al costat de la Llotja) / Valencia, España
Cuándo:
07 may de 2021 - 05 jun de 2021
Inauguración:
07 may de 2021
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
«Lehna» és un projecte artístic que es compon d’una sèrie de fotografies, vídeos i il·lustracions al voltant de la temàtica de la fi de l’era humana i de la figura d’un personatge fictici, Lehna, l’última habitant sobre la faç de la terra o, potser, la primera d’un món nou. Creat pel fotògraf Josep Escuin en col·laboració amb la ballarina Cristina Gómez i la il·lustradora Laura Escuin, la idea del projecte sorgeix al maig de 2018 quan el fotògraf valencià i la ballarina manxega es coneixen i decideixen sortir a fer fotos junts, aconseguint en aquesta primera sessió, i una mica per atzar, la imatge «disparadora» del projecte, que resumeix i aglutina tot el que va vindre després. A partir d’aquesta imatge, durant 2018, 2019 i 2020, Josep i Cristina realitzen una sèrie de trobades en diferents localitzacions amb l’objectiu de donar forma i caràcter a aquest personatge inquietant de la primera ... sessió, Lehna, situant-la en un món post-apocalític, de naturalesa distòpica i amb aires retro-futuristes. Sense saber-ho, els dos artistes estaven començant un projecte la temàtica del qual, avui i arran del que ha passat amb la pandèmia covid-19, està en boca de tots i la conclusió podria ser aquesta: o tenim cura del planeta i ens cuidem o aquí no quedarà ningú. L’exposició s’inaugura el 7 de maig i es podrà visitar fins al 5 de juny. Per les circumstàncies sanitàries no hi haurà acte d’inauguració. Els dies 3 i 4 de juny, a les 19.00 hores i a l’àtic de l’edifici, amb motiu de la clausura, es podrà veure l’acció performàtica «Anhel», amb Cristina Gómez i Daniel Maia com a intèrprets i amb música en directe de Vicent Roig.

 

 

Entrada actualizada el el 04 may de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu ficha o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Promociones arteinformado
Exposición Online
Exposición
11 may de 2021 - 22 ago de 2021

Museo Nacional Thyssen-Bornemisza / Madrid, España

Formación
26 may de 2021 - 16 jun de 2021

Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) - Convent dels Ángels / Barcelona, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones