Exposición en Barcelona, España

LVIII Concurs Internacional de Dibuix Ynglada-Guillot

Dónde:
Espai Isern Dalmau - Fundació Lluís Coromina / Mallorca, 305 – local 2 / Barcelona, España
Cuándo:
01 jul de 2021 - 11 sep de 2021
Inauguración:
01 jul de 2021 / 18:00
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
La Fundació Ynglada-Guillot, en col·laboració amb la Fundació Vila Casas i la Fundació Lluís Coromina, presenta a l’Espai Isern Dalmau l’exposició LVIII Concurs Internacional de Dibuix Ynglada-Guillot, un recull de les obres seleccionades en el marc del 58a edició del Premi Internacional de Dibuix Yngla­da-Guillot. Durant la inauguració de la mostra, que tindrà lloc el dijous 1 de juliol a les 18 h, també es realitzarà l’entrega del premi al guanyador de l’edició d’enguany, l’artista Jorge Gallego García, que ha estat guardonat per la seva obra La edad del porvenir. L’acte inaugural estarà presidit per Josep Muntañola, president de la Fundació Ynglada-Guillot; Antoni Vila Casas, president de la Fundació Vila Casas, i Lluís Coromina Isern, presi­dent de la Fundació Lluís Coromina. La mostra LVIII Concurs Internacional de Dibuix Ynglada-Guillot és una recull d’algunes de les obres que han participat al certamen d’enguany, les quals han estat se­leccionades per un jurat format ... per Natàlia Chocarro, Mireia Freixa, Àlex Nogué, Rosa Vives i Joan Solà. L’exposició, que es podrà visitar fins al 10 de setembre, tindrà un aforament limitat i les visites es realitzaran en grups reduïts de màxim 15 persones, de dimarts a divendres de 17 h a 20 h i els dissabtes de 10 a 13 h. 58 edicions del Concurs de Dibuix Ynglada-Guillot La Fundació Ynglada-Guillot va presentar la primera edició del Premi Internacio­nal de Dibuix el mateix any de la seva fundació, el 1959. Des d’aleshores, el concurs de dibuix es convoca anualment, i compta amb la col.laboració de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, la Fundació Vila Casas i, enguany, també de la Fundació Lluís Coromina.

 

 

Entrada actualizada el el 10 dic de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.