Exposición en Barcelona, España

Magistrals

Dónde:
Palau Robert / Passeig de Gràcia, 107 / Barcelona, España
Cuándo:
28 oct de 2020 - 29 nov de 2020
Inauguración:
28 oct de 2020
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
El projecte Magistrals, impulsat per la Fundació Setba, pretén potenciar la creativitat i reconèixer el talent d’aquests artistes “magistrals”, atesa la demanda de formació artística per part de les entitats que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual. L’artista escollit per a aquesta formació és el pintor Jaume Súnico, que compta amb la col·laboració d’alumnes del màster d’Arts visuals i educació de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Aquest any, a causa de la covid-19, les sessions han passat de fer-se manera presencial a cada una de les entitats a fer-se telemàticament. Els retrats dels artistes que protagonitzen l’exposició van anar a càrrec de l’estudi La Fotogràfica, format per l’artista Marta Fàbregas i el fotògraf Marc Vidal. El Premi Setba, creat el 2011 per la Fundació Setba, és un certamen de pintura destinat a persones amb discapacitat intel·lectual. És el guardó d’aquestes característiques més ben dotat de l’Estat espanyol. ... Des del 2011, s’hi han presentat 4.886 obres, procedents de 135 entitats diferents. Durant els deu anys del Premi han format part del jurat els crítics d’art Mery Cuesta i Ricard Mas Peinado; els artistes Pep Camps, Núria Guinovart i Roser Oduber; el galerista Raimon Maragall; Glòria Cid i Isabel Abad, de la Fundació “la Caixa”; Josep Fèlix Bent, president del Reial Centre Artístic de Barcelona; Josep Manuel Jaurena, gerent de l’empresa Art Mir, i Belen Gràcia i Cristina Sampere. La Fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre que, des de l’any 2009, organitza i produeix projectes adreçats a col·lectius en risc d’exclusió per contribuir a la transformació social a través de l’art i la cultura. Segons dades del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el 2019 es van comptabilitzar un total de 66.741 persones amb una discapacitat intel·lectual de més del 33% a Catalunya.

 

 

Entrada actualizada el el 29 oct de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones