Taller en Barcelona, España

Material Inflamable

Dónde:
Centre Cívic Convent de Sant Agustí / Comerç, 36 / Barcelona, España
Cuándo:
09 nov de 2021 - 12 nov de 2021
Precio:
25 euros los tres talleres (10 euros cada uno)
Inscripción:
Abierta desde (no indicado) hasta (no indicado) Inscribete aquí
Dirigido a:
Artistas
Enlaces oficiales:
Web 
Promociones arteinformado
Descripción de la Formación
Pensament <> Acció Material Inflamable és un cicle de 3 formacions teórico-participatives per desenvolupar recursos creatius i personals per a la improvisació en arts en viu, moviment i música. Fetes per artistes pels artistes. Impartides per Pau Rodríguez (Za!), la coreògrafa i ballarina Constanza Brnčić i l’artista visual, performer, i investigadora Diana Coca, s'han dissenyat des d'una òptica lúdica, aglutinadora i multidisciplinar. Se celebraran els dies 9 i 12 de novembre a La Caldera i al Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona. Material Inflamable transita el binomi pensament-acció, i la seva interrelació. La formació vol ser un revulsiu de certs formalismes acadèmics que constrenyen la creació lliure, i alhora descobreixi noves fórmules que funcionin en el context de la pràctica artística actual. L’objectiu és cobrir el buit de reflexió i coneixement al voltant de la improvisació com a tècnica de creació artística contemporània, on el moviment i la dansa, es conforma com una peça ... central en diàleg amb la música en directe i les arts visuals, explorant les possibilitats: multidimensionant la posada en escena i obrint nous camins de comunicació. S’han programat 3 tallers que combinaran explicacions magistrals amb dinàmiques de debat col·lectives, estudi de casos - també dels participants- i una acció artística in situ que farà una reinterpretació dels continguts tractats per part de l’artista del moviment Blanca Tolsà com a tancament de la sessió. Els docents seran el músic i psicòleg Pau Rodríguez (Za!), la coreògrafa i ballarina Constanza Brnčić i l’artista visual, performer, i investigadora Diana Coca. La primera sessió (9 de novembre a La Caldera) aprofundirà en el benestar emocional i en el desenvolupament artístic i personal de les persones creadores. Els altres dos tallers se celebraran el dia 12 de novembre al Centre Cívic Convent de Sant Agustí. Un d’ells versarà sobre l’experiència de comunicació (a l’escenari i fora d’aquest); l’altre, plantejarà una exploració de dos camins en la creació artística: com a reivindicació sociopolítica o com a entreteniment passatger. La formació completa té un cost de 25 euros pels 3 tallers; 10 euros és el cost de cadascuna de les formacions de forma independent. El nombre d’assistents es limitarà a 20 persones per sessió. Material Inflamable s’adreça a creadores de les arts en viu, coreògrafes, ballarines, músics, artistes visuals, gestores culturals, estudiants i altres persones interessades en la improvisació com a dispositiu d’innovació escènica. Material Inflamable és un projecte dissenyat i produït per The Good Good. Compta amb el suport del Departament de Cultura de Generalitat de Catalunya.

 

 

Entrada actualizada el el 13 sep de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus fichas.
Promociones arteinformado
Exposición Online
01 jul de 2021 - 18 sep de 2021

Online

Exposición
09 sep de 2021 - 26 oct de 2021
New

Juana de Aizpuru / Madrid, España

Formación
27 sep de 2021 - 06 oct de 2021

Sala de Protocolo del Edificio Nouvel - Museo Reina Sofía / Madrid, España

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación