¿Ya tienes PLAN DE DIFUSION? ¡En ARTEINFORMADO lo tienes desde 50 Euros!
Enric Macià
Evento finalizado
20
feb 2013
Sin fecha

Compártelo

Cuándo: Desde 20 feb de 2013
Inauguración: 20 feb de 2013
Dónde: Sala enArt Photo & co / Enèresi / Segria, 45 / Lleida, España
Organizada por: Sala enArt Photo & co / Enèresi
Artistas participantes: Enric Macia
Etiquetas:
Publicada el 03 jun de 2014      Vista 111 veces

Descripción de la Exposición

Nascut en 1978, Barcelona, el fotògraf Enric Macià, estudia fotografia en el Institut d?Estudis Fotogràfics de Catalunya, s'especialitza en bodegó publicitari, fotografia d'autor i periodisme. L'any 2004 comença la seva activitat professional treballant com a fotògraf independent, actualment col·labora amb diverses revistes i editorials, també ha publicat treballs en periòdics com El País i El Periódico de Catalunya. Ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives. Ell es defineix com un fotògraf il·lusionista pel canvi de sentit que li dóna a les coses que fotografia.

 

Metamorfosi animal ve de la por de la cerca d'un mateix, l'obligació de ser com la societat vol que siguem, Com som veritablement? una de les millors maneres que existeixen per retrobar-nos amb el que vam ser i el que som, és despullar-nos front un mirall, i el seu resultat serà una catarsi personal. Tota la por que causa aquest retrobament és la de no agradar-nos com som.

 

Cadascuna de les fotos que faig és una autoanàlisi del meu interior, tots aquests personatges ve del meu cor, tots els meus treballs m'ajuden a conèixer-me molt millor i aquest especialment, ho reafirma. Aquesta metamorfosi de tots aquests animals m'ajuden a no sentir-me solament.

 

Actualizado

el 26 may de 2016
21 ene - 01 mar
Beca en Madrid, España
Noticias relacionadas
El 29 feb de 2020
Presentación en IFEMA - Feria de Madrid / Madrid, España

¡Suscríbase y reciba regularmente nuestro Boletín de Noticias del Mercado del Arte!

Suscribirme