Mirada_Pilot
Evento finalizado
03
abr 2020
01
may 2020

Compártelo

Premios / Dotación:
Suport econòmic a la producció i honoraris
El suport econòmic a la producció i honorarisseran de 1000 €, (base imposable) distribuïtsde la seguent manera: 400 € honoraris comissari/a.400 € honoraris dels artistes(100 per cada participant)200 € suport a la producció d’activitats. euros
Premi Residència al Centre de Producció i Recerca Artística Hangar
Premi Residència al Centre de Producció i Recerca Artística Hangar Com a incentiu addicional per a la comissària o comissari seleccionat/da, el Centre de Producció i Recerca Artística Hangar atorgarà una beca de comissariat per a fer una residència durant l’abril i maig de 2021 amb l’objectiu de treballar amb algun dels artistes residents.
Edición: I
Cuándo : 03 abr de 2020 - 01 may de 2020
Dónde: Barcelona, España
Organizada por: Centre Cívic del Guinardó, Centre Cívic Matas i Ramis, Centre Civic Sant Andreu
Inscripción:

Cerrada desde 01-05-2020

Dirigido a: Artistas, Profesionales, Organizaciones
Enlaces oficiales Web 
Correo electrónico: miradapilot@gmail.com
Etiquetas:
Publicada el 26 mar de 2020      Vista 836 veces

Descripción del Premio

La convocatòria oberta a projectes de comissariat emergent de la xarxa que conforma “Mirada Pilot” actua com a plataforma de suport a comissaris/es joves per iniciar-se en el seu camí artístic. L’objectiu d’aquesta convocatòria 2020 és: Realitzar una proposta curatorial expositiva emergent, composada per 3 itineràncies i 3 activitats paral·leles, amb el suport d'una dotació pressupostària. Podran participar en aquesta convocatòria de manera individual o col·lectiva joves comissaris/es i gestors/es culturals que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l’any 2020. El projecte seleccionat haurà de generar un discurs curatorial seleccionant exclusivament 4 artistes participants a l’edició del Festival Stripart 2020 www.stripart.cat. Realitzarà una exposició amb 3 itineràncies en centres de la xarxa (Centre Cívic Matas i Ramis, Espai Jove Boca Nord i Centre Cívic Sant Andreu), així com 3 activitats complementàries que tindran lloc al Centre Cívic Guinardó. El projecte seleccionat comptarà amb l’acompanyament de l’equip tècnic de la xarxa.

Actualizado

el 26 mar de 2020

Contactar

¿Quieres contactar con el gestor de la ficha?

¡Suscríbase y reciba regularmente nuestro Boletín de Noticias del Mercado del Arte!

Suscribirme