Exposición en El Prat de Llobregat, Barcelona, España

Multisales d'art

Dónde:
Centre d'Art Torre Muntadas - Sala d'Art Josep Bages / Jaume Casanovas, 80 / El Prat de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
15 feb de 2013 - 29 mar de 2013
Inauguración:
15 feb de 2013
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Sota el títol genèric MULTISALES D'ART es presentaran a la Sala d'Art Josep Bages, al llarg dels primers mesos de l'any, sis petites exposicions sorgides de la convocatòria /UNZIP 2013 Les exposicions s'agruparan en dues parts en que tres exposicions ocuparan les tres sales en que està dividit l'espai expositiu del Centre d'Art Torre Muntadas. El títol del cicle fa una clara referència a la forma en que presentem les tres exposicions i en la forma que pretenem que siguin visitades, fent una analogia amb els cinemes multi-sala. En la primera entrega d'aquest cicle podrem veure, del 15 de febrer al 29 de març les tres propostes expositives següents: • Sala 1: jaume.tv Mystery Guest. Passatger sense vol Sinòpsis: Una exposició que recull, mitjançant fotografies, un vídeo i objectes, el registre d'una acció en la que jaume.tv pren com a referència a la figura del mystery guest, un ofici que consisteix en avaluar la qualitat d'un servei ... des de l'anonimat. En aquesta acció l'artista realitza un trajecte des del seu domicili a Barcelona fins l'Aeroport. • Sala 2: David Mutiloa EXPO Sinòpsis: Una instal·lació que planteja relacions polítiques, econòmiques i socials de la cultura a partir del paper del disseny i l’arquitectura. Un mirada cap a un esdeveniment històric de repercussió internacional com fou l’exposició universal de Montreal l'any 1967 (Expo67) des de tres posicions que es creuen: les filmacions en super8 d'una família visitant de l’Expo, una peça que ens evoca un moment de la efervescència del disseny del darrer tram del segle XX, i la projecció calidoscòpica de diapositives d'alguns dels pavellons de l’Expo67. • Sala 3: Vanessa Junqué Personal Assustant Sinòpsis: Una administrativa que treballa en unes oficines situades en un luxós edifici és la protagonista d'un seguit d'esquetxos on l'absurd, la ironia i una velada crítica social conformen aquest treball. Un format entre el vídeo-art i un programa televisiu.

 

 

Entrada actualizada el el 22 ene de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones