Exposición en L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

No more books! intersexualitat textual 1

Dónde:
TePeKaLe - TPK Arts Plàstiques / Av. Josep Tarradellas, 44 / L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
22 nov de 2018 - 21 dic de 2018
Inauguración:
22 nov de 2018 / 19:30
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
NO MORE BOOKS! és un projecte artístic trans-disciplinari al voltant de les relacions que es donen actualment entre el llibre i l'art. Aquest cicle d'actuacions s'inicia amb una exposició que planteja el procés creatiu de reconversió en obra editorial de processos o projectes artístics plàstics i la relació entre el actors implicats: artistes, editorials, dissenyadors. Molt de l’art d’avui en dia i les instal·lacions per mitjà de les quals aquest s’exposa són processos efímers que es conceben des del seu naixement amb una data exacta de caducitat. Les tècniques de documentació juguen doncs un paper important en la seva supervivència i difusió, com a crònica i font de memòria de l’obra. Ara bé, en el món contemporani, on la reinterpretació i el pastiche ocupen un lloc privilegiat dintre de la retòrica postmoderna, ens podem trobar amb exemples de documentació artística on no sols hi ha art al seu contingut, sinó que ... també el seu contenidor és un objecte artístic en si mateix. Un exercici de transtextualitat interdisciplinària, on la postmodernitat ha acabat amb la definició de fronteres i meta-relats, i on tal com va anunciar Benjamin, la presentació i la imatge competeixen amb el producte o obra. Una nova realitat, on la producció de l’artista se’ns presenta dintre d’un format que trenca la funció del llibre com a simple suport material del text, per erigir-se en un element artístic on comunicar l’art a través del propi art, traient-lo dels context del catàleg convencional, obrint-lo a noves experiències i nous públics.

 

 

Entrada actualizada el el 22 nov de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Patrocinio

¡Hazte mecenas de nuestro contenido más exlusivo!

  • Libera contenidos PREMIUM de acceso restringido a más de un millón y medio de usuarios anuales. ¡Gracias a ti, los amantes del arte estarán mejor informados!
  • Difunde tus servicios a nuestra red de profesionales a través de un mensaje personalizado sobre tu marca o propuesta.
  • ¡Te garantizamos un número mínimo de impresiones!
  • Tu página personal o ficha aparecerá enlazada en la página patrocinada, y también podrás mostrar contenido relevante tuyo (obras, eventos, artistas…) a toda nuestra comunidad.
Promociones arteinformado
Exposición Online
Exposición
19 jul de 2021 - 31 oct de 2021

Hauser & Wirth Menorca / Baleares, España

Premio
08 jun de 2021 - 10 sep de 2021

Madrid, España

Formación
22 oct de 2021 - 23 oct de 2021

CAAC - Centro Andaluz de Arte Contemporáneo / Sevilla, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones