Exposición en Barcelona, España

Nous Talents 2016

Dónde:
Universidad de Barcelona - Facultad de Bellas Artes / Pau Gargallo, 4 / Barcelona, España
Cuándo:
02 feb de 2016 - 15 feb de 2016
Inauguración:
02 feb de 2016 / 18:00
Horario:
De Lunes a Viernes de 10h a 14h y de 16h a 20h
Precio:
Entrada gratuita
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Teléfonos:
679918009
Correo electrónico:
avvaapsj@gmail.com
Descripción de la Exposición
Exposició de pintura Amb l’exposició NOUS TALENTS 2016 (2 a 15 de febrer de 2016) la Facultat de Belles Arts ofereix el seu espai d’exposicions per exhibir obra d’estudiants actuals i de llicenciats o graduats que comparteixen haver estat premiats en un concurs orientat a atreure i difondre l’obra d’artistes en la fase de promoció del seu treball. En aquesta segona edició, continuadora de Promocions’15, es mostren les obres de Nil Perujo, Daiana Lukacs i Ma. Antonia Mateu Salvà. Primer, segon classificat i accèssit en el XV Concurs de Pintura del Passeig de Sant Joan. Aquest concurs l’organitza i convoca l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan, amb motiu de la Festa Major del Camp d’en Grassot, decidida a convertir la seva festa major en una ocasió per promoure i difondre el treball d’artistes emergents, amb el màxim rigor i un gran esforç. A petició ... d’aquesta entitat, la Comissió de Cultura de la Facultat de Belles Arts, va valorar com donar suport i apropar-se a la ciutadania, tot recolzant aquesta iniciativa. Convingué afegir un premi específic dins del marc del Concurs: l’alumnat i ex-alumnat de la Facultat millor classificats, segons el jurat d’aquell concurs, participarien en una exposició a la Sala d’Exposicions de la Facultat. La Comissió de Cultura de Belles Arts valora que en el teixit associatiu s’organitzin concursos i premis com el present, amb rigor artístic, compromís i valor socials. Així ho manifesta la tradició i permanència de la convocatòria al llarg dels anys, les bases per participar-hi clares i d’ampla difusió, el jurat independent de prestigi de l’entitat convocant, el nombre extens de concursants, etc. Així doncs, és per a la Facultat de Belles Arts una ocasió magnífica per conèixer, exhibir i difondre el treball actual dels guardonats. Aquesta fórmula, també, permetrà reprendre, el diàleg entre alumnat i professorat de diferents promocions. NOUS TALENTS 2016, comissariada pel professor Augusto Roig Comamala, mostra l’excel·lent qualitat del treball dels estudiants de la Facultat. L’exposició no esgota ni recull la diversitat d’estils i propostes pictòriques que es desenvolupen a la Facultat, però en són una bona mostra. l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan Facultat de Belles Arts Barcelona 2016

 

 

Entrada actualizada el el 01 feb de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones