Exposición en Barcelona, España

Palau & Martin: Outlet Art

Dónde:
Espai Cultural Francolí / Francolí, 13-15 principal / Barcelona, España
Cuándo:
02 may de 2013 - 31 may de 2013
Inauguración:
02 may de 2013
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

L'obra d'en Martín reflexiona sobre la debilitat de l'ésser humà en un món ple de materialisme i insatisfacció, amb una petita esperança d'aconseguir la felicitat real. Amb una actitud relativitzadora i lúdica davant els reptes vitals, fugint de la submisió i del superflu. Trobant bellesa en l'imperfecte, el senzill i l'atemporal del ferro oxidat, de branques d'arbres, del paper que empra a les seves creacions.

 

La seva temàtica es centra en 3 tipus d'objectes: ampolles, vaixells i joguines. Les ampolles tenen formes lliures, amb influències de les elegants ampolles antigues de licors i del modernisme de les torres gaudinianes. Les embarcacions, canoes o pasteres recorren o cerquen la vida. Les joguines són antigues (segle XIX i 1ª meitat del XX) avionetes, tricicles, bicicletes sense frens, vespes de fusta amb pedals, cotxes de bombers, triplans i biplans de llunyanes guerres... Són elements de malenconia, ... elements de moments feliços, d'innocència, malauradament perduts. L'obra d'en Martín fa referència a la solitud i a la fragilitat de l'ésser humà, en la seva efímera existència plena de penúries exteriors i pors internes, sense deixar de perdre l'esperança d'una vida millor. Cada ampolla és un de nosaltres, i cada vaixell una persona perduda en la immensitat del mar, de la vida, com pasteres a la deriva. L'obra d'en Martín s'inspira, en part, en l'Art Antic (iber, egipci, celta) i en Giacometti, Mariscal, Basquiat, Dubuffet i Charlie Holt, entre d'altres.

 

Enric Palau Quesada (Barcelona, 1950) és un escultor de la pedra, però també pintor i dibuixant. Aquest artista porta molts anys treballant magníficament la pedra, després de llicenciar-se en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Tota la seva obra escultòrica és de pedra i fusta, emprant la tècnica de la talla directa. En pintura la seva tècnica és mixta, amb olis, vernissos, coles, terres, etc. La seva inspiració la troba en els Olmecas, en escultors de l'època de les cavernes, en escultures primitives del Pacífic, en l'escultura africana i de la Polinèsia, i en general en tota l'escultura primitiva des del Paleolític fins als egipcis. També troba la seva inspiració en les escultures en pedra del Romànic i en escultors com Giacometti, Oteiza i Baselitz.

 

OUTLET ART? Si, en aquesta exposició els preus de les obres seran molt assequibles, podran adquirir per exemple, pintures a partir de 30 euros, marc inclòs.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Outlet Art

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Exposición
03 may de 2024 - 02 jun de 2024

Uribitarte40 / Bilbao, Vizcaya, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones