Exposición en Barcelona, España

PostCreacions, noves obres dels artistes premiats a la Biennal d'Esplugues

Dónde:
Associació de Ceramistes de Catalunya / Doctor Dou, 7 baixos / Barcelona, España
Cuándo:
22 oct de 2019 - 29 nov de 2019
Inauguración:
22 oct de 2019 / 19:00
Horario:
de lunes a viernes de 10 a 13 h. y de 17 a 20 h.
Enlaces oficiales:
Descripción de la Exposición
Els Museus d’Esplugues reuneix en de nou e ls artistes premiats a la 19 a Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós, en una nova exposició col·lectiva a la seu de l’Associació Ceramistes de Catalunya. La Biennal de C eràmica d’Esplugues Angelina Alós consolida la seva branca a la capital catalana amb la tercera edició de PostCreacions, noves obres dels artistes premiats a la Biennal d’Esplug u es. Una mostra de petit format en la qual els i les artistes premiades l’any 2018, exposaran les seves últimes peces. L’acte d’inauguració tindrà lloc el dimarts 22 d’octubre, a les 19 h, a la seu de l’ A ssociació Ceramistes de Catalunya. Durant l’acte es presentarà el catàleg de la 19 a Biennal de C eràmica d’Esplugues Angelina Alós, que recull totes les peces seleccionades i guanyadores. Un cop més, i en el marc de la col·laboració entre l’ A juntament d’Esplugues de Llobregat, l’ A ... ssociació Ceramistes de Catalunya i els Museus d’Es plugues, els artistes guanyadors tenen l’oportunitat de mostrar al públic part de la seva feina de l’últim any. Albert Montserrat, ceramista català resident al Regne Unit, presenta tres peces de la seva col·lecció Oil Spo t que ressalten per la seva delicadesa, per la seva perfecció formal i el seu control en l’ús del torn i dels esmalts. Les obres exposades marquen una línia continuista amb la seva peça GerroOil01, guanyador a del premi Esplugues l’any 2018. Per la seva banda, l’artista japonesa resident a Barcelona, Chisato Kuro ki, exposarà tres peces de la seva col·lecció Mugenbana I infinite flower. Les seves obres destaquen per una treballada imperfecció de les formes en favor d’una construcció i estructura complexes que el visitantes pot imaginar com una xarxa infinita. I, per últim, el portuguès Alberto Vi e ri a exposa únicament la peça Hands, on de nou juga amb la metàfora i el doble sentit, com ja va fer amb Comunidade, la peça guardonada el 2019. Aquest 2019, p resenta u n conjunt de sis mans amb un acabat en esmalt daurat en el qual els dits prenen forma de revòlver. Una peça que reflexiona sobre les mans que premen els gallets i que interpel·la directament el visitant sobre el paper de les armes a la societat actual. Una exposició amb peces de primer nivell, que combina autors novells com Albert Montserrat amb artistes consagrats com Chisato Kuroki i Albert Viera, i que ofereix una visió modesta al mateix temps que acurada a les tendències actual s de la ceràmica de creació. L’exposició es podrà visitar de manera gratuïta fins al 29 de novembre, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

 

 

Entrada actualizada el el 15 oct de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 23 mar de 2024

Kewenig Galerie - Palma de Mallorca / Palma, Baleares, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
17 feb de 2024 - 06 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones