Exposición en Olot, Girona, España

Poètiques empeltades

Dónde:
Sala Oberta - Museo de la Garrotxa / Hospici, 8 / Olot, Girona, España
Cuándo:
20 jun de 2020 - 16 ago de 2020
Inauguración:
20 jun de 2020
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
La Sala Oberta del Museu de la Garrotxa acull Poètiques empeltades, una exposició de la Fundació Vila Casas. Comissariada per Natàlia Chocarro, la mostra presenta obres del fons fotogràfic de la Fundació, amb treballs d’Álvaro Sánchez-Montañés, Jordi Bernadó, Bleda&Rosa, Perejaume, Toni Catany, Anna Malagrida, Xavier Ribas, Victoria Sambunaris, Montserrat Soto, Humberto Rivas, Janelle Lynch, Huang Yan, Pere Formiguera i Marc Larré. En total, una vintena d’obres que pertanyen al fons de fotografia de la Fundació Vila Casas, que es podran visitar del 20 de juny al 16 d’agost. L’exposició es perfila com un assaig visual del paisatge contemporani i forma part del programa Itiner’Art de la Fundació. El títol de Poètiques empeltades s’inspira en la tècnica de l’empelt, que suposa inserir una part d’un arbre en una branca o tronc d’un altre per tal que s’estableixi una unió permanent entre tots dos. “Rere els murs d’una casa abandonada, sota la terra estèril ... d’un no-lloc on reposen els vehicles que traspassen la vida o en l’imminent brot de vida d’una naturalesa morta s’assenten les adherències del temps des d’on germinen les poètiques de l’empelt. (Des) codificar-les i interpretar-les és el nostre propòsit”, assegura la comissària de l’exposició. Així, les obres que contempla la mostra, principalment arquitectures i paisatges, contenen - en paraules de la comissària- el temps en suspensió, un temps inquietant que ens interpel·la i que ens confronta a la condició fugaç de la vida. Poc o res importa si identifiquem o no allò que l’autor ens presenta, el fet veritablement revelador és l’empelt que se’n produeix, és a dir la incrustació que la mirada del creador diposita en ella i de la qual emergeix la poètica. L’exposició es podrà visitar seguint les mesures de seguretat sanitàries per fer front a la COVID-19. Per això, caldrà portar mascareta i respectar el màxim d’aforament permès a la sala. A més, hi haurà gel desinfectant a disposició dels visitants.

 

 

Entrada actualizada el el 18 jun de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Exposición Online
02 oct de 2020 - 02 oct de 2030

Online

Exposición
24 may de 2023 - 29 jul de 2023

Juana de Aizpuru / Madrid, España

Formación
06 oct de 2022 - 30 jun de 2023

Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) / Valencia, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones