Exposición en Olot, Girona, España

Poètiques empeltades

Dónde:
Sala Oberta - Museo de la Garrotxa / Hospici, 8 / Olot, Girona, España
Cuándo:
20 jun de 2020 - 16 ago de 2020
Inauguración:
20 jun de 2020
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
La Sala Oberta del Museu de la Garrotxa acull Poètiques empeltades, una exposició de la Fundació Vila Casas. Comissariada per Natàlia Chocarro, la mostra presenta obres del fons fotogràfic de la Fundació, amb treballs d’Álvaro Sánchez-Montañés, Jordi Bernadó, Bleda&Rosa, Perejaume, Toni Catany, Anna Malagrida, Xavier Ribas, Victoria Sambunaris, Montserrat Soto, Humberto Rivas, Janelle Lynch, Huang Yan, Pere Formiguera i Marc Larré. En total, una vintena d’obres que pertanyen al fons de fotografia de la Fundació Vila Casas, que es podran visitar del 20 de juny al 16 d’agost. L’exposició es perfila com un assaig visual del paisatge contemporani i forma part del programa Itiner’Art de la Fundació. El títol de Poètiques empeltades s’inspira en la tècnica de l’empelt, que suposa inserir una part d’un arbre en una branca o tronc d’un altre per tal que s’estableixi una unió permanent entre tots dos. “Rere els murs d’una casa abandonada, sota la terra estèril ... d’un no-lloc on reposen els vehicles que traspassen la vida o en l’imminent brot de vida d’una naturalesa morta s’assenten les adherències del temps des d’on germinen les poètiques de l’empelt. (Des) codificar-les i interpretar-les és el nostre propòsit”, assegura la comissària de l’exposició. Així, les obres que contempla la mostra, principalment arquitectures i paisatges, contenen - en paraules de la comissària- el temps en suspensió, un temps inquietant que ens interpel·la i que ens confronta a la condició fugaç de la vida. Poc o res importa si identifiquem o no allò que l’autor ens presenta, el fet veritablement revelador és l’empelt que se’n produeix, és a dir la incrustació que la mirada del creador diposita en ella i de la qual emergeix la poètica. L’exposició es podrà visitar seguint les mesures de seguretat sanitàries per fer front a la COVID-19. Per això, caldrà portar mascareta i respectar el màxim d’aforament permès a la sala. A més, hi haurà gel desinfectant a disposició dels visitants.

 

 

Entrada actualizada el el 18 jun de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 21 mar de 2024

Galería Elvira González / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
17 feb de 2024 - 06 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones