Premio en Passanant i Belltall, Tarragona, España

Premi Fotogràfic Ramon Aloy 2013

Premios / Dotación:
Lista de ganadores
Premio:
Un premio de 2.000 Euros.
Cuándo:
01 may de 2013 - 30 ago de 2013
Dónde:
Passanant i Belltall, Tarragona, España
Inscripción:
Cerrada desde 30-08-2013
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Promociones arteinformado
Descripción del Premio
La ganadora de esta edición el la fotógrafa logroñesa Ivana Larrosa.

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

1. Podran concórrer al Premi Fotogràfic RAMON ALOY, les fotografies originals que reuneixin les condicions següents:

 

a) L'element indicat i assenyalat des de la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO haurà d'aparèixer en les fotografies presentades. En aquesta quarta edició l'AIGUA, en el sentit més ampli de la paraula i context, és l'element / concepte que ha d'estar present en totes les fotografies que optin al premi.

b) Hauran d'ésser inèdites.

c) Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies en color, blanc i negre o monocrom, realitzades amb qualsevol tècnica fotogràfica.

d) Els fotògrafs que optin al premi podran triar dues opcions per presentar les seves fotografies:

 

OPCIÓ 1. Trametre els arxius ... via correu electrònic a josepbou@josepbou.com i indicar Premi Fotogràfic RAMON ALOY. En els arxius fotogràfics s'hi haurà de fer constar el títol amb el qual es presenten, i aquests s'acompanyaran d'un document adjunt on s'especificarà: el mateix títol o títols de les obres presentades; la tècnica; el lloc on han estat preses, i el nom, cognoms, nucli de població on es resideix i el telèfon de l'autor.

 

OPCIÓ 2.Trametre els arxius gravats en un CD que indiqui Premi Fotogràfic RAMON ALOY. Aquest CD no portarà la identificació de l'autor, però sí el títol o títols dels arxius fotogràfics que hi ha gravats, i anirà acompanyat d'un sobre tancat, en l'exterior del qual constarà el mateix títol o títols i contindrà el nom, cognoms, nucli de població on es resideix, l'adreça de correu electrònic i el telèfon de l'autor.

 

e) Els arxius fotogràfics tindran la resolució a 150 dpi, format JPG i el costat més llarg de la fotografia a 1.200 píxels.

f) Les fotografies no han d'haver estat premiades ni trobar-se pendents de la resolució d'altres premis.

g) Les fotografies poden haver estat preses arreu del món, però, a l'hora de premiar, el jurat tindrà en consideració si han estat realitzades dins del municipi que acull Passanant Foto.

 

2. S'estableix un primer premi dotat amb 2.000 euros, subjecte a les retencions fiscals que marqui la llei.

 

3. La fotografia guanyadora passarà a ser propietat de Passanant Foto, que se'n reserva els drets d'exposició i reproducció. Es farà esment sempre del nom de l'autor, d'acord amb la Llei de propietat intel·lectual. El guanyador lliurarà a l'organització un arxiu fotogràfic digital en alta resolució en format TIFF.

 

4. Els fotògrafs que utilitzin la segona opció per presentar les seves obres ho podran fer directament o mitjançant correu certificat, a l'Ajuntament de Passanant i Belltall, plaça de l'Ajuntament, 1, 43425 PASSANANT, Tarragona, i s'hi haurà de fer constar Premi Fotogràfic RAMON ALOY. El termini de presentació de les fotografies finalitzarà a les 14 h del dia 30 d'agost de 2013, sigui quina sigui l'opció escollida. En les fotografies trameses per correu certificat, s'acceptarà com a vàlida per al còmput del termini, la data consignada pel servei de Correus en el sobre o paquet. I en les trameses, l'organització no assumirà cap responsabilitat per les pèrdues, endarreriments o els danys causats durant aquestes.

 

5. El jurat estarà format per personalitats del món de la fotografia.

 

6. El Premi podrà ésser declarat desert si el jurat considera que els originals no assoleixen la qualitat suficient. La resolució del jurat, prèvia notificació al guanyador, es farà pública i es podrà consultar en la pàgina web de la Trobada Fotogràfica Passanant FOTO: www.passanantfoto.cat.

 

7. Una vegada feta pública la resolució del jurat, l'organització destruirà els arxius no premiats. No és exigible la devolució del material presentat.

 

8. La participació en aquest premi implica l'acceptació de les seves bases i de la resolució del jurat, que serà inapel·lable.

 

 

 

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu ficha o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Promociones arteinformado
Exposición Online
29 jul de 2021 - 29 jul de 2022

Online

Exposición
28 jun de 2022 - 30 jul de 2022

Juana de Aizpuru / Madrid, España

Premio
01 oct de 2021 - 31 ago de 2022

Madrid, España

Formación
06 oct de 2022 - 30 jun de 2023

Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) / Valencia, España

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios