Premio en Valence, Rhone-Alpes, Francia

Premio Beca Exchange Homessesion(ES) + Art3(FR)

Premios / Dotación:
Lista de ganadores
Premio:
2500 € euros
Edición:
XII
Cuándo:
08 abr de 2020 - 08 may de 2020
Dónde:
Valence, Rhone-Alpes, Francia
Inscripción:
Cerrada desde 08-05-2020
Dirigido a:
Artistas
Organizada por:
Bases de publicación:
Miembros del jurado:
Enlaces oficiales:
Web 
Correo electrónico:
info@homesession.org
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
La convocatòria està destinada a artistes en actiu, residents (o que hagin realitzat els seus estudis superiors) a Catalunya. Duració de la residència: 2 mesos, octubre i novembre de 2020. L’artista seleccionat/da en aquesta convocatòria presentarà el seu treball o investigació a art3 en format expositiu. Els candidats entregaran un dossier pdf, en un sol arxiu, amb la informació següent: – Carta de motivació i objectius de la residència (màxim 600 paraules) -De 10 a 20 imatges de treballs recents, acompanyades de la corresponent fitxa tècnica – Currículum artístic i statement – Enllaços a pàgina web, vídeos i/o articles de premsa DOTACIÓ L’intercanvi cobreix l’allotjament a Valence en un apartament posat a disposició per art3. L’artista rebrà de part de Homesession, prèvia presentació de factura corresponent, un import de 1.800€ bruts en concepte d’honoraris i viatge + 200€ en concepte de budget de producció), a més rebrà 300€ per part d’art3 per a la producció. (TOTAL BECA 2.300€) CANDIDATURES Les candidatures ... es tramitaran per e-mail amb l’assumpte: Candidatura art3 a: info@homesession.org Pes màxim de 4MB per dossier. Els dossiers que no compleixin el requisit de pes de l’arxiu o que no tinguin tota la informació requerida seran desestimats. Els dossiers poden ser enviats en català, castellà o anglès. Data límit d’enviament de candidatures: 8 de maig de 2020 Resolució del jurat: 25 de maig de 2020 JURAT Les candidatures seran revisades per una comissió formada per membres de les organitzacions implicades: Sylvie Vojik (directora art3), Olivier Collet (codirector de Homesession). Els detalls de l’intercanvi es regulen mitjançant un conveni de col·laboració que es firmarà abans de començar la producció i que es regirà pel codi de bones pràctiques professionals vigent a Catalunya. Organitzen: Homesession i art3 Col·laboren: Institut Ramon Llull, Régión Auvergne-Rhôn-Alpes.

 

 

Entrada actualizada el el 04 jul de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios