Premio en Barcelona, España

Premios ACCA 2017

Premios / Dotación:
Lista de ganadores
Premi COMISSARIAT:
Premi RECERCA:
Premi ESPAIS I INICIATIVES:
Premi EDUCACIÓ:
Premi CRÍTICA D’ART:
Premi PROJECTE ARTÍSTIC:
HONORÍFICO
Edición:
2017
Cuándo:
01 ene de 2017 - 31 dic de 2017
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 31-12-2017
Dirigido a:
Artistas, Profesionales, Organizaciones
Descripción del Premio
L’Associació Catalana de Crítics d’Art va celebrar ahir la 34a edició de la gal·la d’entrega dels PREMIS ACCA 2017. Premi ESPAIS I INICIATIVES Capella de Sant Roc Museu de Valls, Valls Atorgat a Jordi París Per la seva llarga trajectòria i el seu compromís per promoure la recerca, la producció i la difusió de l’art i el pensament del nostre temps des de les bones pràctiques i lluny dels grans centres culturals. Premi EDUCACIÓ El relat d’una exposició M|A|C Mataró Art Contemporani Atorgat a Gisel Noè Per haver generat un espai de col·laboració directa, transversal i semiprofessional que ha posat l’alumnat davant el repte i l’experiència de construir una exposició, copsant de primera mà els perquès de la creació artística. Premi RECERCA Ismael Smith, la bellesa i els monstres Museu Nacional d’Art de Catalunya, Barcelona Atorgat a Josep Casamartina i Parassols Per l’extens treball de recerca, l’exhaustiu catàleg i l’excel·lent exposició que repassa i amplia amb profunditat la vida i l’obra de l’artista multidisciplinari que ... fou Ismael Smith. Premi COMISSARIAT Lèxic familiar, Paula Rego La Virreina Centre de la Imatge, Barcelona Atorgat a Valentín Roma Pel treball cartogràfic de l’exposició, complexa i fascinant, que posa en relació les diverses facetes de l’obra de Paula Rego amb factors pictòrics, literaris, filosòfics i teatrals que en fan una lectura cultural i política. Premi CRÍTICA D’ART Polititzacions del malestar. Dret a l’angoixa. L’art i els processos creatius com a instrument per canalitzar el malestar Editorial Raig Verd i Arts Santa Mònica, Barcelona Atorgat a Nora Ancarola, Daniel Gasol i Laia Manonelles Moner Per valorar el desassossec de les dinàmiques polítiques i econòmiques actuals i per defensar una opció cívica i artística, que parteix de l’acceptació de la fragilitat i la converteix en resistència i potència transformadora. Premi PROJECTE ARTÍSTIC La capsa entròpica [El museu d’objectes perduts] Museu Nacional d’Art de Catalunya, Barcelona Atorgat a Francesc Torres Per l’originalitat de la idea i la realització de la mostra, que trenca les distincions entre autoria artística i comissariat amb la idea subjacent que el museu sempre col·lideix amb la història.

 

 

Entrada actualizada el el 08 ago de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus fichas.
Exposición Online
02 oct de 2020 - 02 oct de 2030

Online

Exposición
25 mar de 2023 - 27 may de 2023

The Ryder - Madrid / Madrid, España

Formación
29 mar de 2023 - 29 mar de 2023

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios