Exposición en Barcelona, España

Primeres vegades

Dónde:
Antigua Fábrica Moritz / Ronda de Sant Antoni, 39 / Barcelona, España
Cuándo:
09 dic de 2020 - 07 ene de 2021
Inauguración:
09 dic de 2020
Horario:
De 10 a 21 h.
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
Barcelona, 17 de desembre de 2020. La exposició, oberta del 9 de desembre fins el 7 de gener, amb les obres realitzades pels artistes que van col·laborar en la campanya "Primeres vegades", en la qual la cervesera homenatjava tots aquests moments que vam tornar a viure "per primera vegada" al maig, després del confinament. Part de la recaptació de les vendes anirà destinada a iniciatives que ajudin als col·lectius més afectats per la Covid-19. D'aquesta manera, Moritz dóna resposta al compromís solidari adquirit en les seves últimes campanyes que, a més de voler traslladar un missatge d'ànim i d'optimisme, també estaven destinats a aportar alguna solució que contribuís a superar les dificultats actuals de la societat, especialment del col·lectiu cultural de la ciutat de Barcelona. Un total 14 artistes (7 il·lustradors i 7 fotògrafs) exposen les seves obres en les quals es recullen diversos missatges en relació a com s'imaginaven ells aquestes ... primeres vegades després del confinament. “La primera canya”, “El primer aperitiu” o “El primer passeig” són alguns dels títols que composen la mostra. A la Moritz Store estaran a la venda les obres exposades, impreses en alta qualitat, que van servir de material gràfic per a la campanya, així com rèpliques en format més petit. “L'ADN de Moritz sempre s'ha caracteritzat per la seva aposta per la cultura i el talent local, i amb aquesta iniciativa hem volgut anar un pas més enllà en aquest objectiu i convertir la nostra fàbrica centenària en un centre cultural i d'oci per als ciutadans de Barcelona", trasllada Sergi Martínez, Director de Màrqueting de Moritz. En el marc de l'exposició i amb l'objectiu de reforçar aquesta aposta per la cultura local, cadascun dels artistes, a més del material que va formar part de la campanya, exposarà dos dissenys més del seu portfoli que estaran també a la venda i que convertiran la Moritz Store en una petita galeria d'art al centre de Barcelona. Les obres es podran veure i adquirir a la Mortiz Store de Fàbrica Moritz Barcelona fins al 7 de gener. Artistes participants Il·lustradors: Maria Diamantes, Javi Royo, Diego Marmolejo, Raquel Martín, Philip Stanton, Elisa Munsó, Marc Pallarès. Fotògrafs: Arnau Rovira, Eduardo Mur, Albert BonsFills, Laia Sabaté, Denisse García, Sam Zucker, Jordi Corominas.

 

 

Entrada actualizada el el 17 dic de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!