Exposición en Esplugues de Llobregat, Barcelona, España

Pòsit. 35 anys de la Biennal de ceràmica d'Esplugues

Dónde:
Can Tinturé - Colección de azulejos de muestra Salvador Miquel / Esglesia, 36 / Esplugues de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
21 abr de 2021 - 21 sep de 2021
Inauguración:
21 abr de 2021
Precio:
Entrada gratuita
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Peces guanyadores de diverses edicions de la Biennal de Ceràmica Angelina Alós s’han recuperat i posat en diàleg amb obres d’altres disciplines artístiques. Una aposta innovadora i arriscada, comissariada per Àlex Mitrani que vol oferir a les seves sales l’espai i el temps per redescobrir o descobrir part de l’art català de les últimes tres dècades. L’exposició Un pòsit és allò que el temps acumula per decantació i que deixa el fonament natural, com un humus, per a una nova fertilitat. En aquest sentit, la mirada cap al passat no és només una actitud històrica sinó que basteix una escala amb graons que ens porta al present, a una atalaia que ofereix panorames per reflexionar. L’exposició presenta una tria d’obres premiades a les diferents biennals, cosa que ens permet observar una evolució constant. Aquestes obres s’acompanyen d’una tria compacta de diferents obres de territoris creatius diversos (pintura, còmic, cinema, literatura) que ens ajuden a ... situar la ceràmica en un context artístic i, sobretot, a definir de manera més rica i matisada una època, un univers cultural. Creuem memòries i pensem -acompanyats pels creadors/res- qui som, qui volem ser. Us convidem a seure, observar, mirar-nos als ulls i dialogar. L’exposició està divida en tres àmbits que corresponen a periòdes històrics i cultural, més enllà de les dates escollides, destaca el títol de cada dun d’aquests àmbits que van referència a les vivències, a la societat i els llenguatges artístics de cada moment.

 

 

Entrada actualizada el el 07 sep de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 23 mar de 2024

Kewenig Galerie - Palma de Mallorca / Palma, Baleares, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
08 feb de 2024 - 09 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones