Exposición en Riudoms, Tarragona, España

Resiliencia

Dónde:
Casa de Cultura de Riudoms - CERAP - Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar / Avda. de Pau Casals, 84 / Riudoms, Tarragona, España
Cuándo:
02 oct de 2020 - 31 oct de 2020
Inauguración:
02 oct de 2020 / 19:30
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
A principis de març d'aquest any, La Secció d'art del CERAP va obrir convocatòria per exposar a la seva sala durant la temporada 2020-2021. La convocatòria va resultar un èxit, rebent més d'una cinquantena de projectes de molta qualitat i d'arreu del món. De totes elles, el jurat va seleccionar dues propostes que formaran part de la programació de l'entitat durant el mes de setembre i el mes d'octubre de 2020: el projecte "Unheimlich", de Carlos Olias, i "Resilencia", de Liliana Díaz. Durant el mes d'octubre, podrem gaudir de "Resiliencia", de l'artista plàstica Liliana Díaz, resident entre Barcelona i Ciutat de Mèxic. Aquest projecte surgeix a partir d’una malaltia que va afectar l’artista l’estiu del 2017 que la va portar a analitzar la relació entre símptome-malaltia-sanacióreintegració i resiliencia durant aquest procès. “¿Cómo volver a vivir la vida que tenía si no soy la misma en ningún aspecto?” “¿Cómo retomar lo que fui, si no ... puedo percibir la vida de la misma manera?” Liliana Díaz ens presenta un seguit d’escultures, fotografies i instal·lacions que han sigut creades i intervingudes per la mateixa naturalesa, deixant que les ones del mar actuin com a sanadores i modifiquin unes escultures que després l’artista torna a intervenir al seu estudi tot valorant els canvis i “defectes” que la naturalesa els hi ha provocat. La obra de Liliana té una forta vinculació amb la naturalesa, les seves textures i formes, ja que la considera en si mateixa una obra mestra. L'exposició s'inaugurarà el divendres 2 d'octubre a les 19:30h i es podrà veure durant tot el mes. El format de l'exposició s'adaptarà a les mesures sanitàries recomanades. La inauguració d'ambdues exposicions es farà al terrat del CERAP, a l'aire lliure, i s'obriran diferents passis comentats pels artistes, amb aforament controlat. L'organització es mantindrà atenta a l'actualitat i s'adaptarà a les mesures sanitàries recomanades per poder seguir donant suport a l'art i la cultura.

 

 
Imágenes de la Exposición
Liliana Díaz. Resiliencia — Cortesía del CERAP

Entrada actualizada el el 28 sep de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!