Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Roba estesa

Dónde:
Sala Rusiñol / Santiago Rusiñol, 52 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
05 feb de 2016 - 01 mar de 2016
Inauguración:
05 feb de 2016 / 19:30
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Vives Fierro estima la vida, i la seva pintura ens vol fer participar del goig que l’autor experimenta davant d’una sèrie de manifestacions plaents que l’existència posa al nostre abast, i que sovint, potser perquè anem massa atrafegats, no apreciem i fruïm com pertoca. El pintor se sent còmode a les ciutats, espai de progrés per excel·lència. Però la seva urbs, aquella que reivindica, no és deshumanitzada i agressiva, sinó que es tracta d’un hàbitat en que és possible passejar tranquil·lament i on la natura hi és present en forma d’arbres i de rius que vénen de muntanyes i moriran a la mar. En aquest nucli urbà ideal fins el trànsit és civilitzat, i les parelles que hi circulen en vespa, a semblança de Gregory Peck i Audrey Hepburn aVacances a Roma, exhibeixen somriures de felicitat. I també els turistes que es mouen en bicitaxi, perquè assaborir un paisatge requereix ... un ritme de desplaçament pausat, es mostren satisfets, ja que conèixer altres llocs i cultures sempre complau a l’ànima inquieta. Vives Fierro és artista, d’aquí que es mostri especialment interessat en manifestacions artístiques. A la col:lecció “Roba estesa” que presenta a laSala Rusiñol, tenim un pianista que cerca encomanar la seva alegria, una bateria que marca el ritme i un pintor que traça formes acolorides entre les que destaca un cor vermell. I encara, més enllà de l’estricte númerus clausus de les Belles Arts, però amb una igual vessant estètica, hi ha una gimnasta que practica una acrobàcia, una parella que balla i una artista de cabaret que combina la feminitat de les mitges i d’una espatlla a l’aire amb un barret masculí. A la vegada, una jove que ha adoptat la posició del lotus i practica ioga representa la espiritualitat, i un prestidigitador que manté una dona suspesa a l’aire ens recorda la màgia que mai ha de faltar a les nostres vides. Vives Fierro es troba en un moment molt lliure, sense pressions, i això ens beneficia, ja que ens permet gaudir amb més intensitat del seu art, un treball en el que sobretot hi destaca l’amor per tot allò que alegra el cor, complau la ment i omple l’esperit, una actitud vital que és una lliçó a aprendre.

 

 
Imágenes de la Exposición
Vives Fierro

Entrada actualizada el el 03 feb de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones