Festival de arte en Barcelona, España

Seismes. Festa oberta dels artistes residents de Fabra i Coats. Rituals de supervivència comunitària

Dónde:
Fabra i Coats / Sant Adrià, 20 / Barcelona, España
Cuándo:
28 nov de 2020 - 28 nov de 2020
Inauguración:
28 nov de 2020
Horario:
de 18 a 22 h.
Precio:
Entrada gratuita
Enlaces oficiales:
Web 
Correo electrónico:
yolanda@thegoodgood.org
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
Seismes és la mostra col·lectiva I oberta dels artistes i col·lectius residents a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Seismes és un gran happening de mostra de diverses accions artístiques dels artistes residents de la fàbrica. El pròxim 28 de novembre, de 18:00 h a 22:00 h, dins del context d’emergència sanitària, el públic podrà descobrir durant tota una jornada el talent dels creadors i creadores de la Fabra i Coats, així com reconèixer la vinculació entre els artistes i les diferents entitats que hi resideixen. La quarta edició de #Seismes porta per títol “Rituals de supervivència comunitària”. #Seismes2020 és un esdeveniment obert i flexible, de tal forma que permet la participació simultània i dialogada de diferents propostes artístiques. 37 artistes visuals, de música, d’arts escèniques, digitals i de moviment, mostraran més de 20 accions en forma de vídeo, concerts, escultures, instal·lacions i peces d’arts escèniques en directe. Participen a Seismes 2020: ... Aalbers, Aldo Aranda, Anastàtica, ArsGames, Blood Quartet, Christian Len, Claudio Correa, Escoleta de Cinema, Genís Rigol, Irma Marco, Jessica Moroni, Juan J. Ochoa, Konic THTR, Livemedia, LIVIANA, Luis Tabuenca, Malike Houssein, María Alcaide, Meritxell Virgili, Mertxe Hernàndez, Nadir, Ominira, Pamela Briones, Pedra, Ramon Casamajó, Xueni Ji. Aquesta trobada es planteja com un Kit de supervivència comunitària que pot generar més preguntes que respostes. En aquest especial #Seismes2020 podrà veure tot un ventall de peces de nova creació, totes elles fruit de la col·laboració inèdita i adhoc per a l’ocasió entre les mateixes residents, des d’una mirada contemporània i compromesa, amb un esperit reivindicatiu, dialogant i pretesament sanador. Aquesta edició es bolcarà en expressions rituals, cuites dins la fàbrica de creació, on es mou com una part important de l’escena actual de Barcelona. ATENCIÓ! A causa de la situació d’emergència sanitària, els visitants hauran de registrar-se prèviament en la web de Fabra i Coats per poder accedir a les accions celebrades a la sala polivalent 2. Les i els artistes residents han elaborat un manifest que reflecteix l’esperit de Seismes 2020. Aquesta festa s'ha dissenyat en un procés participat entre els i les residents de la Fabra i Coats, dinamitzats per The Good Good.

 

 

Entrada actualizada el el 18 nov de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.