Exposición en Ses Salines, Baleares, España

Set Pintures Abstractes

Dónde:
Can Bonico Art - Hotel Ca'n Bonico / Plaça Sant Bartomeu, 8 / Ses Salines, Baleares, España
Cuándo:
06 ago de 2016 - 30 sep de 2016
Inauguración:
06 ago de 2016 / 20:30
Horario:
De lunes a domingo de 10:00 a 21.00
Precio:
Entrada gratuita
Comisariada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Teléfonos:
670246326
Correo electrónico:
tracalics@gmail.com
Descripción de la Exposición
Després de l’èxit assolit amb la seva darrera exposició al Casal Solleric de la Fundació Palma Espais d’Art, el pintor austríac resident a Mallorca, Joseph Heer, ens ofereix una exposició amb set de les seves abstraccions a la sala d’exposicions de Can Bonico Art La majestuositat de la sala, ofereix la possibilitat de contemplar aquestes peces amb una perspectiva única. El diàleg establert entre les grans columnes de l’antiga tafona, i les columnes representades a algunes de les peces, donen una oportunitat de contemplació única d’aquestes peces de gran format Aquí vos deixam un comentari sobre la seva darrera exposició al Casal Solleric de Palma, algunes d’aquestes mateixes peces les podreu contemplar a la nova exposició “La pintura és poesia en color” Joseph Heer Al llarg de més de cent anys, els pintors abstractes han desenvolupat un extens territori visual capaç d’establir noves relacions amb la realitat, ampliant constantment la nostra percepció del visible ... i l’invisible a través de les seves configuracions de formes a l’espai. No obstant això, l’evolució de la pintura no figurativa està lligada a un altre aspecte essencial: la vibració del color, que veim exemplificada en “between columns” (entre columnes), el projecte artístic especialment concebut per Joseph Heer per a la Planta Noble del Casal Solleric. Després dels més de deu anys d’investigació i posada en qüestió de l’espai pictòric a través d’aquelles “pintures blanques” que es varen aplegar en la publicació Mainly White i un període de cinc anys d’introspecció, Joseph Heer (Viena, 1954) irromp en l’escena artística amb un conjunt d’obres que indaguen en les qualitats intemporals de la pintura prioritzant el paper rector del color en l’organització i construcció d’aquests nous pensaments pintats seus. Si bé Heer es manté en els dominis de l’absolut i l’essencial, afirmant l’entitat espiritual i mental de la pintura –trets constants de tot el seu quefer artístic– es produeix en el conjunt que integra “between columns” un substantiu canvi de perspectiva: el llenç i el seu fons cedeixen importància a una expressió més subjectiva de l’artista, que cerca en aquestes noves composicions altres registres conceptuals i formals. Així, a l’anterior buidatge del llenç el succeeix un ús més extensiu d’aquest. Entrance, Code, Model, New White, Net, Space, Ocean i Coulour, són les denominacions triades per Joseph Heer per a orientar la nostra aproximació a aquestes pintures, algunes de les quals es presenten al costat de peces de les seves sèries anteriors del projecte “Mainly White” –Temps, Perspectiva Prozessualis i Soft Bay– i amb alguns dels estudis o esbossos en els quals anava registrant les seves idees per a les noves grans composicions.”

 

 
Imágenes de la Exposición
Joseph Heer

Entrada actualizada el el 05 ago de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones