Festival de arte en Barcelona, España

Setmana de l’Art

Dónde:
Galerías de arte de Cataluña / Galerías de las cuatro provincias catalanas / Barcelona, España
Cuándo:
25 nov de 2021 - 03 dic de 2021
Inauguración:
25 nov de 2021
Descripción de la Exposición
La Setmana de l’Art neix amb la voluntat d’apropar les arts visuals al conjunt de la población. Un centenar d’activitats ompliran l’agenda cultural arreu del territori, amb la participació de galeries i una quarantena de museus, fundacions i centres d’art. L’associació de les Galeries d’Art de Catalunya (GAC) organitzarà entre el 25 de novembre i el 3 de desembre la primera edició de la Setmana de l’Art a Catalunya, una nova iniciativa destinada a donar relleu a les arts visuals en el conjunt del país. El programa –que es presentarà en les properes setmanes– inclou exposicions, visites guiades, tallers, conferències i altres activitats arreu de Catalunya. Posicionar l’art com un element central de l’ecosistema cultural al llarg i ample del país, fomentar-lo entre les noves generacions, afavorir la interrelació entre els agents expositius públics i privats i subratllar el paper rellevant que les galeries d’art tenen com a transmissors dels seus valors formatius ... són els tres eixos sobre els quals pivota la Setmana de l’Art a Catalunya. La voluntat de les GAC a l’hora de plantejar aquesta iniciativa és facilitar el diàleg entre les entitats que treballen, tant a Barcelona com en el conjunt de Catalunya, amb el seu públic. És per això, que a banda de les galeries d'art associades que s'estenen arreu del territori, la Setmana de l’Art comptarà amb la participació d’una quarantena de museus, fundacions i centres d’art. Entre dijous 25 de novembre i divendres 3 de desembre, la Setmana de l’Art a Catalunya constarà d’un centenar de propostes en diferents formats, adreçades a un perfil polièdric de públics. Hi haurà exposicions en galeries, museus, fundacions i centres d’art, tant de titularitat pública com privada. Entre els actes que fomenten l'apropament de l'art al públic de forma més directa hi ha un programa de rutes per itineraris artístics, així com presentacions, diàlegs i conferències. Paral·lelament, les activitats adreçades als més joves adquiriran un protagonisme especial, per a afavorir el seu gust per l’art. La presidenta de les GAC, Mònica Ramon, destaca que “el galerisme es troba en un moment de canvi: les noves coordenades conviden a sumar esforços entre diferents agents culturals per apropar els artistes, les obres i els promotors al conjunt de la població i fer valer els valors que transmeten l’art a la societat”.

 

 

Entrada actualizada el el 14 oct de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!