Exposición en Barcelona, España

Sin adornar la conducta

Dónde:
Universidad de Barcelona - Facultad de Bellas Artes / Pau Gargallo, 4 / Barcelona, España
Cuándo:
14 dic de 2021 - 21 dic de 2021
Inauguración:
14 dic de 2021
Horario:
Del 14 al 20 de diciembre de 14 a 15 h., y el martes 21 de diciembre de 11 a 14 h.
Descripción de la Exposición
El tàndem d’artistes Dalmau & Górriz (Jordi Dalmau i Lídia Górriz) realitzen una exposició monogràfica ex profeso que podrà visitar-se en la Sala d’Exposicions de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, del 14 al 21 de desembre de 2021. El dispositiu s'articula com la representació d'una trajectòria, a fi de contextualitzar aquesta darrera producció de Dalmau-Górriz, sota el títol SIN ADORNAR LA CONDUCTA. L'exposició inclou, a més de la referència a la peça 300 Intencions: Notionum Locus (La Nadala’21), tretze llibres dels artistes, incloent-hi publicacions i edicions limitades que els autors presentaran el dia de la cloenda de la mostra, el pròxim 21 de desembre de 2021. Els llibres s'acompanyen de petites peces-vestigis dels seus projectes elaborats durant llur trajectòria. D’aquesta manera l’exposició travessa alguns dels aspectes més destacats de l’obra de Dalmau & Górriz. En ella, els artistes qüestionen les fissures dels relats monolítics, alguns provinents del passat ... històric i d’altres vigents en el nostre present. S’anuncien mitjançant la imatge de la desmaterialització, la fragilitat de l’estable, la mutació o la desaparició. La realitat difícilment verificable s’encavalca amb les seves interpretacions, els buits ideològics, la col·lisió de codis del món artístic propers a la societat mediàtica, demanant un nou escenari que expliqui les situacions de canibalisme i l’amable depredació cultural entre contexts imaginaris o ficcions. Sobre els artistes: Dalmau&Górriz (Jordi Dalmau i Lídia Górriz), doctors en Belles Arts per la U.B., són un binomi artístic multidisciplinari amb més de trenta anys de trajectòria (instal·lació, fotografia, dibuix, la paraula, la poesia experimental, l’acció,…). Operen en línies de temporalitats simultànies, mantenint una aparença documental, sovint àcida o irònica. Amb projectes i exposicions en centres d'art, galeries i institucions públiques o privades; entre d’altres: New Art (Barcelona) / Arco (Madrid) / Kunstrai (Holanda) / Kunst Köln (Colonia) / Galeria Verena Hofer (Barcelona) / Begin the beguine, Galeria Camilla Hamm (Barcelona) / Deaf Stories, Klaus Kramer, Aktuelle Kunst Art (Lahr, Alemania) / Documents de Ficció, Fundació Caixa Terrassa / Function: Asimílate (Tyler Gallery (Philadelphia) / Ceci n’est pas une performance, CCCB (Barcelona) / Galería Postpos (Valencia) / Vivencias urbanas y simulacros clónicos…, Nas Margens (Lisboa)/ Marburg Kunstvereing (Marburg, Alemania)… Han estat docents de Grau i Màsters de la Universitat de Barcelona des de 1988, vinculats amb diferents projectes de recerca i d’innovació docent.

 

 
Imágenes de la Exposición
Sin adornar la conducta - Dalmau&Górriz

Entrada actualizada el el 21 dic de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones