Exposición en Lleida, España

Sleeveface, l''home de les mil cares

Dónde:
Sala enArt Photo & co / Enèresi / Segria, 45 / Lleida, España
Cuándo:
20 abr de 2012 - 20 jun de 2012
Inauguración:
20 abr de 2012
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

Mateix cos, diferent cara amb, Sleeveface, l'home de les mil cares

 

Durant la inaugruació, els B-Sides Collective, col.lectiu format per lleidatans amants i col·leccionistes de la cultura musical, oferiran una sessió de música només en format vinil d'estils dispars de l'època dels 50' fins als 70' (rockabilly, soul, rythm&blues, mod, garage, sixties...) Inés Ortega Inglada, 1984 (Lleida)

 

Un cop finalitza la seva Llicenciatura en Publicitat i Relacions Públiques, aquesta apassionada del món de la fotografia decideix viatjar a Londres, on s'inicia en la fotografia editorial treballant com a fotògrafa coolhunter per una coneguda firma de moda.

 

Sempre immersa en el món de la comunicació, viu diferents experiències en l'àmbit de la publicitat, els mitjans i la cultura. Actualment exerceix com a cap de redacció i fotògrafa d'una editorial gràfica que edita revistes de ... diversos continguts.

 

Deixant de banda el terreny laboral, continua treballant en projectes personals de fotografia. Amb la seva obra 'Sleeveface, l'home de les mil cares' aconsegueix posicionar-se com a única representant lleidatana entre els quaranta finalistes de la darrera edició del Festival Internacional de Fotografia i Arts Visuals, Emergen-Lleida.

 

La seva obra ha guanyat força ressò dins l'escena underground, tant és així que aviat podrem veure-la a la segona temporada de la sèrie de televisió 'Pop ràpid', de TV3-Canal33.

 

SLEEVEFACE, l'home de les mil cares.

 

Una sèrie de retrats d'una mateixa persona. Mateix cos, diferent cara.

 

Tan sols amb un vinil cobrint el rostre d'una persona podem aconseguir que aquesta adopti la personalitat de la imatge del disc: que es converteixi en un saxofonista de jazz, es posi en la pell de Bob Dylan o cregui, per un moment, que és una estrella del rock.

 

La idea neix fa un temps, tot fent broma amb la caràtula de Soul'69 d'Aretha Franklin mentre sonava 'Bring it on home to me'. Vaig adonar-me'n de que la idea de barrejar música i fotografia (dues de les meves majors aficions) podia resultar interessant. Fer coincidir les formes, els colors, el vestuari...és una manera d'endinsar-se en el món de l'artista. Un mateix fotografia allò que un fotògraf va retratar en el seu moment. Personalment, ho entenc com una reinterpretació, una fusió entre passat i present.

 

'Sleeveface, l'home de les mil cares' és un homenatge a l'avui en dia ignorat 33 rpm, un suport al que pocs continuem valorant i sent-li fidels.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Inés Ortega Inglada

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones