Concurso en Barcelona, España

Temporals

Cuándo:
07 mar de 2022 - 29 abr de 2022
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 29-04-2022
Dirigido a:
Artistas
Enlaces oficiales:
Web 
Correo electrónico:
temporals@bcn.cat
Promociones arteinformado
Descripción del Premio
Des d’avui dia 7 de març i fins al 29 d’abril, es pot optar a participar de la nova edició del cicle Temporals d’exposicions artístiques itinerants als centres cívics de Barcelona. Avui s’obre la bústia per rebre noves propostes per formar part de la segona edició del projecte, que tindrà lloc al llarg del 2023. Temporals va néixer amb l’objectiu de crear accions, activitats i experiències que dialoguin amb el territori més proper del centre cultural i convertir els autors, els gestors, els equipaments, les associacions i la ciutadania en agents culturals actius. Aquest cicle és un exemple paradigmàtic del Pla de Drets Culturals impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona, per democratitzar l’accés a la cultura i la producció cultural. Iniciat el curs passat en format pilot, aquest nou programa converteix els centres cívics en mediadors entre l’art contemporani i la ciutadania, espais on es trenquen les barreres i s’adopten noves ... formes de presentació accessibles per a tothom. Enguany el cicle Temporals compta amb 10 exposicions itinerants que s’estan portant a terme a 13 centres cívics de nou districtes de la ciutat. L’actual convocatòria de projectes s’adreça a artistes, agents socials, persones vinculades amb la gestió cultural, la creació, la comunicació i la creació d’àmbit local (Barcelona i la seva àrea d’influència) per formar part de l’edició de 2023. Les propostes presentades poden ser tant d’artistes o col·lectius com de comissariat, i estar emmarcades dins de qualsevol de les tendències de les arts visuals actuals: videoarts, arts plàstiques, fotografia, pràctiques digitals, performance, etc. Es valoraran els projectes que plantegin temes vinculats a l’actualitat i permetin desenvolupar línies de pensament contemporani o que estableixin vincles entre diferents modalitats de coneixement. Cal tenir en compte que els projectes candidats a formar part de Temporals han d’estar pensats per implicar la comunitat més propera al centre cívic amb l’objectiu de fomentar la interacció de públics diversos amb experiències artístiques de proximitat. Cadascuna de les propostes finalistes es programaran durant l’any 2023 en un mínim de tres centres cívics de Barcelona d’entre tots els que formen part del programa: CC Convent de Sant Agustí, CC Casa Elizalde, CC Cotxeres de Sants, CC Casinet d’Hostafrancs, CC Joan Oliver – Pere Quart, CC Pere Pruna, CC Guinardó, CC Sant Andreu, CC La Farinera del Clot, CC Can Basté, CC Navas, CC Baró de Viver i CC Pati Llimona. La bústia romandrà oberta del dilluns 7 de març fins al divendres 29 d’abril de 2022. Al web de la Xarxa de Centres Cívics es poden consultar tots els criteris de selecció, així com en el següent document. Per qualsevol dubte o pregunta està disponible la següent adreça electrònica: temporals@bcn.cat.

 

 

Entrada actualizada el el 08 mar de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus fichas.
Promociones arteinformado
Exposición Online
22 jul de 2022 - 04 dic de 2022

Online

Exposición
28 sep de 2022 - 27 mar de 2023

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Formación
06 oct de 2022 - 30 jun de 2023

Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) / Valencia, España

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios