Exposición en L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Tres flors blaves

Dónde:
TPK Art i Pensament Contemporani / Av. Josep Tarradellas i Joan, 44 / L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
23 may de 2024 - 07 jun de 2024
Inauguración:
23 may de 2024 / 19:00 h.
Precio:
Entrada gratuita
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Amb «Tres flors blaves», l’artista Adrià Mulet escenifica un triple dol: la ruptura d’una història d’amor; el descobriment d'una germana que no va arribar a viure i el punt final de la seva primera joventut. Aquesta instal·lació multimodal tanca un viatge de cinc anys que es condensa i cristal·litza en forma de flor. La flor blava. Tres flors blaves. La instal·lació es nodreix del dolor, de les ferides, de la pell feta cendra, dels dies sense rumb, d'innombrables caigudes, d'insondables abismes. La Poesia esdevé l’únic bot salvavides. La flor blava, «blaue blume», el símbol que un dia plantés l’escriptor i filòsof Novalis, ressorgeix aquí per donar nom i cos a la instal·lació. Aquestes tres flors blaves són les que li han permès cicatritzar les ferides. Amb elles tanca el cercle i finalitza el seu viatge iniciàtic. Adrià Mulet (Barcelona, 1994) Artista interdisciplinari, vint-i-nou anys. Centra la seva pràctica al voltant de la pèrdua, el ... dol i la integració i ho fa a través de la instal·lació, el cinema i la música. Actualment, és resident del TPK Art i Pensament Contemporani i membre del col·lectiu NEEE, de cinema experimental. Diplomat en Direcció i Guió Cinematogràfic per l'escola Bande à Part (2017), descobreix el cinema experimental de la mà de Radicals Lliures (Xcèntric, CCCB). Els diaris fílmics de Jonas Mekas i les hipnòtiques peces de Bill Morrison i d'Alexandre Larose marquen un abans i un després en la seva trajectòria. Al llarg dels anys amplia la seva formació en tallers d'artistes i cineastes com Pedro Costa (2018) o Víctor Erice (2019). Paral·lelament, cursa la Formació en Teràpia Gestalt per continuar aprofundint en quin punt interseccionen art i teràpia. Amb Tres flors blaves tanca una etapa artística. Quatre són les obres que queden emmarcades: Novela del curioso impertinente (llibre d'artista, 2017-2024), Juliette: L'Espera (instal·lació, 2019), Els rostres invisibles (migmetratge, 2021) i Die Erfüllung (àlbum de música, 2022). Els temes de l’artista L'espai expositiu juga un paper fonamental en el nostre treball artístic. Una de les seves principals funcions és la comunicativa i la de proporcionar una òptima connexió entre les peces que s'exhibeixen i el visitant. La característica híbrida del treball que porta endavant el nostre projecte que d'una banda funciona com a espai de creació i per l'altre com a espai d'exhibició, ens permet programar exposicions que s’adequin a les necessitats, dinàmiques i rutines que porten les persones que assisteixen al nostre centre. Aquesta exposició forma part del programa d’acompanyament de disseny i muntatge d’exposicions del TPK. Un espai dirigit a artistes residents interessades a muntar una exposició. L’acompanyament consta de trobades personalitzades i visites professionals en les quals s'aprofundeix sobre el comissariat i muntatge de l'exposició de l'artista.

 

 

Entrada actualizada el el 20 may de 2024

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
01 jun de 2024 - 30 jun de 2024

Bilbao, Vizcaya, España

Exposición
12 jun de 2024 - 02 sep de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
12 jun de 2024 - 31 jul de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones