Exposición en Ontinyent, Valencia, España

Un món sense abelles

Dónde:
Museu Arqueológico de Ontinyent y la Vall d'Albaida (MAOVA) / Regall, 2 / Ontinyent, Valencia, España
Cuándo:
14 jul de 2016 - 18 sep de 2016
Inauguración:
14 jul de 2016 / 20:00
Descripción de la Exposición
Es tracta d'una mostra artística on tretze artistes valencians, a partir de la pregunta 'si desapareguessin les abelles, quin ús tindrien els ruscos?', transformen un rusc 'Layens' en art. Els artistes participants a la mostra han manipular al seu gust l'interior i l'exterior d'aquestes caixes d'abelles, utilitzant efectes sonors i lumínics, realitzant escultures i pintures diverses, i aplicant diferents tècniques artístiques com el gravat, la serigrafia o l'anomenat art tèxtil, entre altres. Aquesta exposició presenta un missatge directe i inquietant: la pol·linització de les flors és vital per a la nostra alimentació i per a la biodiversitat, però les abelles, unes de les principals encarregades d'aquesta missió, estan desapareixent. Entre altres factors, moren per l'agricultura industrial i l'ús de plaguicides tòxics. La mostra destaca la urgència i la necessitat de canviar el model de l'agricultura industrial per una agricultura ecològica. L'exposició 'Un món sense abelles', produïda pel Museu Valencià de la Mel ... en col·laboració amb el Museu Valencià d'Etnologia i la Diputació de València, compta amb la participació dels artistes: Inma Abarca (escultures), Eva Albajez (xilografia), Jordi Albinyana (serigrafia), Araceli Carrión (art tèxtil), Madafaga (instal·lació sonora) María Marchirant (pintures), Ana Martínez (art en paper), Josep Moltó i Alfredo Pardo (pintura), Rafa Morata (metacrilat i llum), Marisa Perales (gravat i aquarel·la), Francesc Piera (reciclatge) i Teresa Queralt (fusta i acrílic).

 

 
Imágenes de la Exposición
Un món sense abelles

Entrada actualizada el el 02 sep de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Exposición
03 may de 2024 - 02 jun de 2024

Uribitarte40 / Bilbao, Vizcaya, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones