Seminario en Barcelona, España

Una càmera pròpia

Dónde:
Centre Cultural La Casa Elizalde / Valencia, 302 / Barcelona, España
Cuándo:
23 oct de 2018 - 30 oct de 2018
Horario:
de 18 a 20 h.
Dirigido a:
Artistas, Profesionales, Organizaciones
Teléfonos:
93 488 05 90
Correo electrónico:
finestres@casaelizalde.com
Descripción de la Formación
El projecte Finestres de la memòria organitza un seminari a La Casa Elizalde per parlar de dones fotògrafes. El seminari, impartit per Lourdes Delgado, Doctora en Humanitats i fotògrafa, es dividirà en dues sessions: el dimarts 23 i 30 d'octubre de 18 a 20h. El seminari Una càmera pròpia és una immersió a la història de la fotografia feta per dones. El títol fa referència al llibre Una habitació pròpia de Virgina Woolf, on l’escriptora analitzava com el gènere havia influït en la història de la literatura i feia un esbós d’una possible història de la literatura d’escriptores. Lourdes Delgado ens proposa un seminari dividit en dues sessions, la primera es reflexionarà sobre el perquè avui en dia és necessari fer una història de les dones fotògrafes i no una història on s’incloguin homes i dones. La segona sessió se centrarà en el treball de fotògrafes molt conegudes com Dorothea Lange, autora de ... la imatge iconogràfica Migrant mother, i Margaret Bourke-White,col·laboradora de la mítica revista Life. Així com també d’autores menys conegudes com la prolífica Frances Benjamin Johnston i Laura Gilpin, que va dedicar gran part de la seva carrera a fotografiar l’oest americà. Activitat gratuïta amb reserva prèvia escrivint un correu a finestres@casaelizalde.com o trucant al 93 488 05 90 Sobre Finestres de la memòria És un projecte d’interacció social impulsat pel Centre Cultural La Casa Elizalde l’any 2011 per recuperar la memòria visual de l’Eixample i per reforçar la identitat del barri. El mitjà per aconseguir-ho és la creació d’un fons fotogràfic col·lectiu digital format per aportacions d’imatge de veïns, institucions, associacions, comerciants, escoles, etc.

 

 

Entrada actualizada el el 04 oct de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 23 mar de 2024

Kewenig Galerie - Palma de Mallorca / Palma, Baleares, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
17 feb de 2024 - 06 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación