Exposición en Banyeres de Mariola, Alicante, España

VII Biennal d'Arts Plàstiques. ArtNostre'22

Dónde:
Casa de Cultura Banyeres de Mariola / Sant Jordi, 32 / Banyeres de Mariola, Alicante, España
Cuándo:
09 feb de 2024 - 10 mar de 2024
Inauguración:
09 feb de 2024 / 20:00h
Precio:
Entrada gratuita
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Correo electrónico:
biennalartnostre@gmail.com
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
ArtNostre presenta una vegada més un nou projecte, on generem una mostra d’art contemporani formada per vint-i-cinc artistes de la Comunitat Valenciana que aporten a la nostra cultura una visió actual de la nostra realitat. Aquesta biennal d’arts plàstiques i visuals, és possible gràcies a la unió de forces, les institucionals, a través de la col·laboració dels Ajuntaments d’Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent, Castalla, Ibi, Muro d’Alcoi, Onil i Villena; i les professionals, com és l’Associació Cultural ArtNostre, amb una trajectòria de setze anys de treball en defensa de l’art contemporani i on es treballa per a donar ressò a l’art desenvolupat en les nostres províncies mitjançant una Biennal d’arts plàstiques i visuals que es mou i viu sota el compliment de les Bones Pràctiques Artístiques. Aquesta voluntat de promoure una Biennal amb aquestes característiques té un objectiu clar, el de demostrar que s’està produint un canvi dins de ... l’esfera de les arts i la gestió artística, on es promou la professionalització del sector per tal d’atorgar el lloc que li pertoca al treballador dins de les arts plàstiques i visuals. Així doncs, aquesta VII Biennal, entra de ple dins del desenvolupament dels objectius de democratització de l’art contemporani, professionalització dels artistes i teòrics i defensa de les Bones Pràctiques, objectius compartits pels diferents ajuntaments que aposten per aquesta defensa. La VII Biennal presenta un total de vint-i-cinc artistes de les tres províncies, gràcies a l’alta qualitat de les obres presentades es va considerar augmentar la quantitat d’obres seleccionades, fet que ha donat lloc a una exposició immensament rica conceptualment i plàsticament. Es troben representades les disciplines de la pintura, l’escultura, l’art tèxtil, l'art amb paper, la fotografía, la instal•lació i el videoart amb múltiples conceptes i temàtiques que enriqueixen la mostra. Cada vegada ens arriben obres que pertanyen diferents formats i disciplines artístiques que ens fan reflexionar al voltant de la nostra realitat des d'una perspectiva totalment diferent, és el cas de les instal·lacions que mitjançant la comunicació dels diversos elements visuals fan que els visitants es formulen els diferents conceptes des d’un altre punt de vista. Lucia Romero Segura

 

 

Entrada actualizada el el 19 feb de 2024

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones