Exposición en Barcelona, España

We all in Truth. The Light & Modern Times

Dónde:
alejandrogallery / Consell de Cent, 204 / Barcelona, España
Cuándo:
13 nov de 2014 - 09 dic de 2014
Inauguración:
13 nov de 2014 / 19:00
Horario:
lunes a viernes: 16h-20h30, sábados: 11h-14h
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Teléfonos:
+34645105788
Correo electrónico:
alejandro@alejandrogallery.com
Descripción de la Exposición
EUN KUANG LIGHT PARK/ HYUN HONG “We all in Truth. The Light & Modern Times” Inauguració de l’exposició: Dijous 13 Novembre, 7-­‐10 pm. Vista previa per la premsa amb l’artista: Dijous 13 Novembre, 5 pm o abans amb cita prèvia. Alejandrogallery es complau en presentar per primera vegada a Barcelona, la proposta expositiva dels surcoreans: Eun Kuang Light Park y Hyun Hong. Es tracta de dos projectes fotogràfics, cadascú explora un tema diferent, però conectats amb la forma de vida i els temors de l’home contemporani: HYUN HONG presenta “Modern Times” que explora la relació entre l’home i els espais contemporanis a les ciutats, les coses que es fan una i altra vegada. Són uns paisatges estructurats i comportaments sistemàtics que produeixen una pèrdua d’identitat en la gent. El artista vol oferir-­‐ nos una visió cínica sobre això: “Persones que es troben alineades dins d’un bus agafats a les manilles semblen com roba penjada a ... un estenedor”, “Persones que caminen al metro sobre una cinta automàtica semblen productes industrials a una cinta transportadora”, “Homes en un urinari públic em recorden aixetes disposades en una llarga línea”. “Els ascensors en un gran edifici expulsen gent com si fos una màquina d’autovenda”.   Hyun Hong va estudiar a la Glasgow School of Art, Master of letters in Fine Arts, i al Hongik University de Seoul, Master of Fine Arts in Photographic Design. Hyun ha exposat ampliament en Europa i Asia al llarg dels últims 10 anys i algunes de las coleccions que poseixen les seves obres són: British Airways and Gyeonggi Museum of Modern Art. EUN KUANG LIGHT PARK presenta “Light”, quan regna la foscor tenim dificultat en reconeixer les coses i això nos ens produeix temor, el que ens porta a buscar la llum o les imatges “aparentement reals” que ens ajuden a sentir una confortable “realitat”. L’existència de la llum és la que ens explica el món, això ens produeix un sentimient d’esperança i d’estar segurs. Quan comença la foscor, es difícil reconèixer las coses, el ésser humà experimenta fortament aquests sentiments. Aquest projecte és una exploració dels diferents significats que té la “Llum”, darrera del fet de la simple reproducció de las imatges es troba la fe humana en creure a la “realitat” que es veu, la que queda enregistrada en la fotografía, encara que hagi sigut creada d’una forma artificial i no representi l’autèntica “realitat”. Eun va estudiar al Parsons The New School for Design MFA New York, Photography & Related Media i al College of Art, Sangmyung University, Photography. Eun ha exposat a diverses ciutats de Estats Units, Europa i Asia en los últims 5 anys i ha sigut guardonat amb importants premis i beques: 21st ‘Today’s Young Artist’ Art, Ministry of Culture, Sports and Tourism , Sang Myung Art Award 2013, IPA(International Photography Awards)/Honorable Mention, Artavita 2nd Art Contest/Honorable Mention, Art People Visual Art award, Seoul, Korea, International Dong-­‐Ah Marathon Photo Exhibition. 

 

 
Imágenes de la Exposición
Modern Times. Hyun Hong

Entrada actualizada el el 14 nov de 2014

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones