Exposición en Barcelona, España

Women, un segle de canvi

Dónde:
Real Círculo Artístico - Reial Cercle Artístic de Barcelona / Palacio Pignatelli. c/ Arcs, 5 / Barcelona, España
Cuándo:
13 jul de 2020 - 11 oct de 2020
Inauguración:
13 jul de 2020
Descripción de la Exposición
L’Exposició de National Geographic "Women, un segle de canvi" arriba a Barcelona de la mà de la Diputació La diputada de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, va participar ahir al vespre en la inauguració de l’exposició “Women, un segle de canvi”, una mostra fotogràfica de National Geographic que ofereix una crònica global sobre les dones en el món, remarcant la necessitat de «posar en valor les vivències de les dones per justícia i per apoderar les generacions futures perquè visquin el seu propi camí sense por». L’exposició, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, es pot visitar al Reial Cercle Artístic de Barcelona fins a l’11 d’octubre. Lluïsa Moret va destacar, en el seu parlament d’inauguració, la importància de «registrar la memòria històrica de les dones, per qüestions de justícia i equitat social». Així, va fer referència a la invisibilització de ... les dones en la història i va reivindicar el seu rellevant paper social: «Tot i que a les dones se les ha ubicat en un model molt reduccionista respecte el seu paper actiu, han participat i han estat compromeses activament en el procés de formació de les societats». També va assistir a l'acte d'inauguració la diputada adjunta de Presidència i delegada de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz. La corporació persegueix l’objectiu d’afavorir municipis més lliures i igualitaris, considerant la igualtat entre els gèneres com un dels pilars centrals de la cohesió social, el progrés i el benestar de la ciutadania. Per això posa a l’abast dels municipis de la demarcació un seguit de recursos i d’iniciatives que han de permetre avançar en el desenvolupament de polítiques d’igualtat. L’arxiu històric de National Geographic Les dones han ocupat un lloc destacat al relat de National Geographic en el seus més de 130 anys d’història. L’arxiu conté imatges captivadores de les dones a través del temps: com han estat percebudes, com les han tractat o com s’han enfrontat al diversos reptes des dels inicis del segle XX fins al present. Es tracta d’una col·lecció viva, en constant creixement per reflectir el món modern, i alberga més de 60 milions d’imatges que s’han acumulat des de la fundació de la Societat, el 1888.

 

 

Entrada actualizada el el 15 jul de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones