Artista

Carles Llonch Molina

1985 en Lleida, España
Figure and backgrounds
Residencia:
Reside en Valencia, España
Exposiciones colectivas vigentes:
Galerías y otras organizaciones que le representan:
Enlaces oficiales:
Descripción del Artista
La preocupació pels fenòmens urbans i l'arquitectura és una constant en la meva obra, l'origen de la qual sol ser l'observació de la xarxa de signes que conforma l'experiència visual de la ciutat. A partir dels detalls, del concret, vaig construint reflexions i discursos sobre la ciutat com a paisatge humà. Les formes en què es materialitza la meva obra es poden agrupar en dues línies de recerca diferenciades però que cada volta més tendeixen a entrecreuar-se. D'una banda, aïllar i comparar elements d'aquest conglomerat de signes del qual parlava em permet abordar, a través de projectes fotogràfics i audiovisuals, qüestions que subjauen a l'aparença de normalitat de l'espai públic. D'altra banda, alterar certs elements en intervencions i instal·lacions in situ em permet generar intersticis en els quals la quotidianitat i les lògiques operatives i utilitàries de l'espai es veuen afectades. La metàfora de la pell de la ciutat em serveix en ... els meus últims treballs com a punt de partida. Aquesta idea defineix una superfície que abasta tot el que les persones poden veure o tocar al carrer, però també permet pensar en la ciutat com un ens sensible a la interacció amb els éssers humans que l'habiten. Aquesta figura em permet també escapolir-me de la dialèctica públic/privat i pensar aquest espai compartit des d'una ètica de responsabilitat i cures entre les persones i amb el patrimoni. Aquesta superfície, com en un palimpsest, visualitza l'encreuament o intercanvi de rastres entre persones en diferents moments del temps. D'aquesta acumulació, em fixo darrerament en les ferides i cicatrius que la poblen per tal d'abordar tensions amb implicacions sociopolítiques de diversa índole i magnitud que donin lloc a una reflexió sobre el conflicte i la memòria com a element conformador de l'experiència visual (i vital) de la ciutat.

 

 
Promociones arteinformado
Galería de Obra de Carles Llonch Molina (1 Obras)
  • Figure and Backgrounds, 2017
    Fotografía
    Ver obra

Entrada actualizada el el 10 may de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

Promociones arteinformado
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Exposición Online
18 may de 2022 - 18 jul de 2022

Online

Exposición
17 may de 2022 - 13 oct de 2023

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Premio
25 abr de 2022 - 22 may de 2022

Madrid, España

Formación
27 jun de 2022 - 01 jul de 2022

Museo Nacional del Prado / Madrid, España

¡Sigue informado desde nuestro canal!

Recibe las noticias de nuestras ediciones de España, Brasil, Colombia, Chile, Portugal, Argentina y México

Recibir alertas de noticias