Artista

Sergi Cadenas

1972 en Girona, España
Sergi Cadenas
Exposiciones colectivas vigentes:
Etiquetas:
Descripción del Artista
La seva trajectòria artística ha estat sempre vinculada a la seva formació professional i vital: el món de l’artesania del ferro. Actualment és el responsable del negoci familiar Ferros d’Art Cadenas, una empresa gironina amb gairebé dos segles d’història. Des que, a la primera meitat del segle XIX, els seus avantpassats es van instal·lar a Girona fins ara, la forja artesana de can Cadenas ha format part indispensable de la història cultural i arquitectònica gironina: els treballs amb ferro forjat del seu besavi, Nonito Cadenas, es poden veure a moltes de les obres arquitectòniques de Rafel Masó. Fidel a la història de la família, Sergi Cadenas és a hores d’ara un acreditat mestre artesà especialitzat en la tècnica de la forja, i treballa sovint en col·laboració amb diversos arquitectes de la demarcació gironina. Si bé va estudiar disseny i forja artística al Gremi de Serrallers de Barcelona (1992 i 1993), ... el seu apropament al món de la pintura és absolutament autodidacte. A través de l’experimentació ha anat trobant la seva pròpia personalitat plàstica, i actualment se centra en la pintura a l’oli per assolir el seu principal objectiu: la imatge tridimensional sobre una superfície plana. Aquests darrers anys el seu treball pictòric ha donat fruits, de manera que ha aconseguit un gran nombre de mencions i premis: Premi de Pintura Internacional Tossa de Mar, 2008; Premi de Pintura Ràpida d’Anglès, 2007 i 2008; nominació al Concurs de Pintura Vila de Cambrils, 2008; finalista del III Premi de Pintura Torres Garcia – Ciutat de Mataró, 2009. Finalista Premi Fundació Vila Casas, 2010. També ha fet exposicions individuals i col·lectives a diferents galeries d’art, entre les quals destaca l’exposició individual que va fer l’any 2008 a la galeria Punt d’Art de Girona. L’any 2011-2012 va ser seleccionat per la Diputació de Girona per a les seves Exposicions Viatgeres.

 

 
Promociones arteinformado
Obras de Sergi Cadenas (1 Obras)
  • Belleza versus Inteligencia, 2020
    Pintura
    Ver obra

Entrada actualizada el el 14 ene de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

Promociones arteinformado
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Exposición Online
02 oct de 2020 - 02 oct de 2030

Online

Exposición
20 ene de 2022 - 02 abr de 2022

Galería Elvira González / Madrid, España

Premio
20 dic de 2021 - 18 feb de 2022

Vitoria-Gasteiz, Álava, España

Formación
24 feb de 2022 - 25 feb de 2022

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

¡Sigue informado desde nuestro canal!

Recibe las noticias de nuestras ediciones de España, Brasil, Colombia, Chile, Portugal, Argentina y México

Recibir alertas de noticias