Otras organizaciones de arte

Fundació Carulla

Logotipo
Dirección:
Aribau, 185, Barcelona, España
Espacios expositivos:
Fundació Lluis Carulla
Aribau, 185 Barcelona, España
Equipo:
Directora General desde Enero de 2016
Enlaces oficiales:
Web 
Teléfonos:
932090948
Etiquetas:
Descripción de la Organización
La Fundació Carulla (anteriorment anomenada Fundació Jaume I i Fundació Lluís Carulla) va néixer l’any 1973 a partir de la iniciativa emprenedora de Lluís Carulla i Canals i la seva esposa, Maria Font, mentre la repressió franquista imposava un gran silenci públic a la llengua i la cultura catalanes. Som un espai de memòria, reflexió i transformació. A partir de la cultura, les arts i l’educació, volem estimular una societat cohesionada i amb esperit crític. Generem xarxa, fomentem la cocreació i l’intercanvi. Estimulem la creativitat i els valors de la sostenibilitat. En definitiva, creem les condicions per construir projectes culturals transformadors amb impacte sostingut en el temps i que generin oportunitats pel màxim de persones possibles. La cultura transforma i ens transforma. La nostra visió Volem transformar persones i comunitats a través de la cultura i l’educació per construir una societat oberta, cohesionada, inclusiva i que sigui generadora d’oportunitats. La nostra missió Liderar, impulsar i connectar projectes ... culturals i educatius sostenibles i creatius, que explorin respostes als reptes que planteja la societat. Què fem? Cultura i transformació de la societat El Premi Lluís Carulla impulsa l’emprenedoria cultural per accelerar i fer possible idees i projectes culturals transformadors. Els Premis Francesc Candel vetllen per la integració, la inclusió i la cohesió social. Cultura i transformació educativa Els Baldiri reconeixen i impulsen la cultura, les arts i la llengua com a eines transformadores en el sector educatiu. Perquè la cultura transforma l’educació, l’educació transforma les persones i les persones transformem el món. Els Premis d’Educació en el Lleure reconeixen i impulsen la capacitat d’esplais i caus per educar des del joc, l’art i la cultura. Cultura i sostenibilitat El Museu de la Vida Rural és un nou espai cultural del país, un punt de trobada del passat d’on venim i el futur que volem esdevenir. És un triple espai de memòria, reflexió i transformació i, sobretot, un referent en ecologia cultural i educació per a la sostenibilitat, d’on sorgeixen projectes que transformaran el futur. Cultura i clàssics L'Editorial Barcino és el segell editorial de la Fundació Carulla, el referent en la recuperació i difusió dels clàssics catalans, dins i fora de les nostres fronteres. És un llegat imprescindible per reconèixer-nos com a col·lectiu. Per ser contemporanis, hem de ser molt clàssics. Mutare Mutare és el programa transversal de la Fundació Carulla, un espai de diàleg, reflexió i acció sobre el poder transformador de la cultura en la societat. És l’espai propi dels transformadors, que connecta, fa xarxa, genera coneixement i recursos cocreats per impulsar projectes culturals que transformin i millorin la vida de les persones.

 

 

Entrada actualizada el el 05 feb de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones
Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Exposición
09 may de 2024 - 13 jul de 2024

Helga de Alvear / Madrid, España

Formación
29 may de 2024 - 02 jun de 2024

Auditorio 200 - Edificio Nouvel - Museo Reina Sofia / Madrid, España

Exposición Online
¡Sigue informado desde nuestro canal!

Recibe las noticias de nuestras ediciones de España, Brasil, Colombia, Chile, Portugal, Argentina y México

Recibir alertas de noticias